|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:37 am
Asterad Przybyły wczoraj nowy noobiasty nei zjaacy zasad... Taaak stare No wybacz , ale z tego co teraz zaprezentowałeś to dokładnie tak. Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:37 am
Asterad Przybyły wczoraj nowy noobiasty nei zjaacy zasad... Taaak stare sam jestes n00b
ty chyba niewiemsz co to jest n00b !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:40 am
Powiesz mi dokaldnie co zaprezentowalem ? Nie majac nizc zlego na mysli po rpostu sie odezwalem.
Dzieki Ja- Yosei, w srodowisku w kotrym sie obracam nazwanei czlowieka dziwnym wywoluje tylko usmiech, dlatego nie planowalem nikogo obrazic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:42 am
całuski dla wszystkich blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kwiat całuski dla wszystkich blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh ano witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:44 am
eee n00b to n00b jak ja tu psislam to nikt mnie nie besztal...3ba umiec se zachowac sweatdrop
heyka Zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:45 am
Obrazilem cie czyms ? Szczerze mowiac po prostu nie chcielem pisac" heyka" jak wszyscy... sweatdrop
Jesli kogos obraza slowo "dziwni" to sorrkie ><'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:47 am
Asterad Obrazilem cie czyms ? Szczerze mowiac po prostu nie chcielem pisac" heyka" jak wszyscy... sweatdrop Jesli kogos obraza slowo "dziwni" to sorrkie ><'... nie obraza mnie to ale niektorych mogloby widzish jak normalne kulturalne przywitanie sie jest dla cbie nudne >.<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:48 am
Baliaur eee n00b to n00b jak ja tu psislam to nikt mnie nie besztal...3ba umiec se zachowac sweatdrop heyka Zero jest wielka ruznica pomiedzy n00b a newb !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:49 am
_cleef_ Asterad Przybyły wczoraj nowy noobiasty nei zjaacy zasad... Taaak stare sam jestes n00b
ty chyba niewiemsz co to jest n00b ! ><'' Mozliwe ze gadam po chinsku : mowilem o sobie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:49 am
Asterad Obrazilem cie czyms ? Szczerze mowiac po prostu nie chcielem pisac" heyka" jak wszyscy... sweatdrop Jesli kogos obraza slowo "dziwni" to sorrkie ><'... ...Mi to pochlebia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|