|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:24 am
opcy spadam na obiad..... narka! narka i smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:25 am
Baliaur opcy spadam na obiad..... narka! narka o czym wy gadacie bo ja siem pogubilam a czytal ktos blood hound?? blaugh o gwiezdnych wojanach... ja nie czytalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:26 am
Vykk Baliaur opcy spadam na obiad..... narka! narka o czym wy gadacie bo ja siem pogubilam a czytal ktos blood hound?? blaugh o gwiezdnych wojanach... ja nie czytalem... ahia... xp zaluj ja miala z tej mangi niezla polewe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich, dziwnych ludzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Vykk Baliaur opcy spadam na obiad..... narka! narka o czym wy gadacie bo ja siem pogubilam a czytal ktos blood hound?? blaugh o gwiezdnych wojanach... ja nie czytalem... ahia... xp zaluj ja miala z tej mangi niezla polewe whee a o czym to jest :>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:27 am
Asterad Witam wszystkich, dziwnych ludzi smile hej... stare normalny sie odezwal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:28 am
Asterad Witam wszystkich, dziwnych ludzi smile wole byc dziwna niz nudna stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:28 am
No Oo', nie sądze... :> W porowonaniu do mojej osoby dziwność to normalność XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:29 am
Asterad No Oo', nie sądze... :> W porowonaniu do mojej osoby dziwność to normalność XD az promieniujesh inteligencja xp stare domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:31 am
Też nie sądze... :/... Przezylem dzis zajecia informatyczne... a to w mojej szkole zdrowe co namniej nie jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:34 am
Asterad Też nie sądze... :/... Przezylem dzis zajecia informatyczne... a to w mojej szkole zdrowe co namniej nie jest... ... ...co to za koleś? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:34 am
Przybyły wczoraj nowy noobiasty nei zjaacy zasad... Taaak stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:35 am
Ja- Yosei Asterad Też nie sądze... :/... Przezylem dzis zajecia informatyczne... a to w mojej szkole zdrowe co namniej nie jest... ... ...co to za koleś? stare co za niekoles xp sweatdrop sa ludzie i inni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|