|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:30 pm
hejka...wisze ze siga zmienilas na Bleacha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:33 pm
hejka kaku
opcy co to poddajesz sie question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:34 pm
Jesli jest tu ktos bezdomny, ale przy kasie..to chetnie sprzedam swoje mieszkanie. link.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:35 pm
Musze spadac po jakto powiedziala moja mama czlowiek musi sie wyspac. Zycze milej nocki (przed kompem)
*caluje wszystkich w policzek na porzegnanie* papa nie wiem kiedy sie odezwe *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:36 pm
Ann_Miho Musze spadac po jakto powiedziala moja mama czlowiek musi sie wyspac. Zycze milej nocki (przed kompem) *caluje wszystkich w policzek na porzegnanie* papa nie wiem kiedy sie odezwe *wychodzi* papatki...hejka Punky
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:36 pm
Ibris [ Kaku ] Dobry wieczor wszytkim, Ibris zesz w morde, ktos mnie zauwazyl XDDD oye Ast ^^ Hey Ibris..widze, ze masz juz swoj pimpin hat. hey Kaku ^^ wreszcie sie go dorobilam, bo dostalam kase za arta. Ale dalej nie moge sprzedac tych angelic bracelet xp wink hey Nov ^^ a ja dzisiaj padlem na twarz. przedmioty w ktore inwestuje spadly dzisiaj mniej wiecej o 2k stressed nie posle corki na studia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:37 pm
[ Kaku ] a ja dzisiaj padlem na twarz. przedmioty w ktore inwestuje spadly dzisiaj mniej wiecej o 2k stressed nie posle corki na studia. ^^' a ja wlasnie padam. Twarza na klawiature, przede mna widok na.. kotliny podkarpacke? glupie gegra ==' spaaac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:38 pm
Vykk hejka kaku opcy co to poddajesz sie question xd hey vykk. fajne wdzianko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:39 pm
no opcy co z toba..czyzbys wymiekal??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:39 pm
znów słucham tej rażąco pieknej piosenki:
I need to ******** the system, I need to ******** the system You need to ******** the system
heart
bosko mi sie bedzie spało whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:40 pm
Vykk opcy Vykk Ty Vongu jeden!! [dla bedacych niewtemacie powiedzenie do Yuzzhan Vonga "Vongu"jest obrazliwe a dla pozostalych ras jeszczebardziej xd ] cholerka Vong byl ostatnim starwarsowym obrazliwym zwrotem jaki pamietam...... ale imperium i tak rządzi!!! xp ty maly niekumaty Garmorerainie cholerka skonczyly mi sie teksty starwarsowe.... odzarkwoń sie (to z "Autostopem przez galaktyke" Adamsa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:40 pm
[ Kaku ] Vykk hejka kaku opcy co to poddajesz sie question xd hey vykk. fajne wdzianko blaugh a jak...wkoncu podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:41 pm
Vykk a jak...wkoncu podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd ale pamietaj ze nie wszystkie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|