|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:24 pm
kitty, pokaz ten rysoonek :3 (chyba ze go gdzies przeoczylam....=='')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris zesz w morde, ktos mnie zauwazyl XDDD oye Ast ^^ ja cie caly czas widze xd ...i to nie tylko na gaii...*zaglada na rysunek z paskami*tak ...widze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ty Vongu jeden!! [dla bedacych niewtemacie powiedzenie do Yuzzhan Vonga "Vongu"jest obrazliwe a dla pozostalych ras jeszczebardziej xd ] cholerka Vong byl ostatnim starwarsowym obrazliwym zwrotem jaki pamietam...... ale imperium i tak rządzi!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Ibris zesz w morde, ktos mnie zauwazyl XDDD oye Ast ^^ witaj Ibris... shliczny kapelusz 3nodding a dziekuje ^^ moja cala kase wydalam ah... jaki rysunek Kit? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:26 pm
Dobry wieczor wszytkim, Ibris zesz w morde, ktos mnie zauwazyl XDDD oye Ast ^^ Hey Ibris..widze, ze masz juz swoj pimpin hat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ooo takk.... jaki swiat bylby beznadziejnie nudny bez facetow.... xp ze co?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 kitty, pokaz ten rysoonek :3 (chyba ze go gdzies przeoczylam....=='') ni mam na kompie sad niedługo postaram się zeskanować blaugh Ibris- narysowałam wodza ale nie mam na kompie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:27 pm
kude musze leciec narazie wszystkim i dobrej nocy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:28 pm
opcy Vykk Ty Vongu jeden!! [dla bedacych niewtemacie powiedzenie do Yuzzhan Vonga "Vongu"jest obrazliwe a dla pozostalych ras jeszczebardziej xd ] cholerka Vong byl ostatnim starwarsowym obrazliwym zwrotem jaki pamietam...... ale imperium i tak rządzi!!! xp ty maly niekumaty Garmorerainie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:28 pm
Silver_day kude musze leciec narazie wszystkim i dobrej nocy smile dobranoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:29 pm
opcy Miho_14 ooo takk.... jaki swiat bylby beznadziejnie nudny bez facetow.... xp ze co?!?! nic. bezs facetow byloby nudno. nikt by sie tak fajnie nie wyklocal no i w ogole..... ogolnie byloby do bani whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:29 pm
[ Kaku ] Dobry wieczor wszytkim, Ibris zesz w morde, ktos mnie zauwazyl XDDD oye Ast ^^ Hey Ibris..widze, ze masz juz swoj pimpin hat. hey Kaku ^^ wreszcie sie go dorobilam, bo dostalam kase za arta. Ale dalej nie moge sprzedac tych angelic bracelet xp wink hey Nov ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|