|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:13 pm
Miho_14 opcy Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* mnie sie chyba nie odwazyl przytulic?? gonk a dlaczego by nie?? *szczerzy zabki w usmiechu* a jak myslisz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:13 pm
Kitty-ShadowCat | blaugh ! narysowałam ! blaugh | co takiego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:14 pm
opcy Miho_14 opcy Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* mnie sie chyba nie odwazyl przytulic?? gonk a dlaczego by nie?? *szczerzy zabki w usmiechu* a jak myslisz.... stare bo nie c hcesz sobie pogniesc tqwojego imperialnego garniturka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Kitty-ShadowCat | blaugh ! narysowałam ! blaugh | co takiego?? Wodza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To forum dziwnie przyciąga... **Kłania się nisko** witam ponownie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:15 pm
opcy Miho_14 opcy Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* mnie sie chyba nie odwazyl przytulic?? gonk a dlaczego by nie?? *szczerzy zabki w usmiechu* a jak myslisz.... ojjj... no wiem.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk stare bo nie c hcesz sobie pogniesc tqwojego imperialnego garniturka xp to bylo ponizej pasa rebeliancka szumowino!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy Miho_14 opcy Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* mnie sie chyba nie odwazyl przytulic?? gonk a dlaczego by nie?? *szczerzy zabki w usmiechu* a jak myslisz.... stare bo nie c hcesz sobie pogniesc tqwojego imperialnego garniturka xp prwda boli najbardziej "SMIEJE TYLKO" (bo ni cnie mam do nikogo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:16 pm
Asterad To forum dziwnie przyciąga... **Kłania się nisko** witam ponownie :> hejka...my sie chyba jeszcze nie znamy...mow mi Vykk albo VyQ xd i git xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:16 pm
Kitty-ShadowCat Silver_day Kitty-ShadowCat | blaugh ! narysowałam ! blaugh | co takiego?? Wodza biggrin a wlasnie mialem spytac o to juz cie dawno twoj pseldonim zwiazany jest z X-men ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:17 pm
Witaj Vyq, miło mi cię poznać... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Kitty-ShadowCat Silver_day Kitty-ShadowCat | blaugh ! narysowałam ! blaugh | co takiego?? Wodza biggrin a wlasnie mialem spytac o to juz cie dawno twoj pseldonim zwiazany jest z X-men ?? taak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk stare bo nie c hcesz sobie pogniesc tqwojego imperialnego garniturka xp to bylo ponizej pasa rebeliancka szumowino! ...co tam cwierkasz pomicie Bantha??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:18 pm
Asterad Witaj Vyq, miło mi cię poznać... XD my się chyba nie znamy? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:18 pm
Silver_day prwda boli najbardziej "SMIEJE TYLKO" (bo ni cnie mam do nikogo) ale to oznaka przyjani xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|