|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:03 pm
Vykk ~Punky_Queen~ dziekuje za dobitne ignorowanie moich postow xp *bierze kawal tiramisu* ja nie wierze w diety to chore i glupie, katowanie organizmu! biedny organizm gonk kocham sport jem ile chce a potem i tak to spale >.< *amu amu* nie ma za co... stare tez tak mysle... mi to przychodzi wyjatkowo latwo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:03 pm
~Punky_Queen~ *wyciaga recznik, zel pod prysznic leśny* ide sie kapac xp bede za pol godziny czysciutka i pachnaca wink heart *wychodzi* milej kąpieli wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:04 pm
nio i zmykam crying sad sad dobranoć wam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:04 pm
to bylo tak weszlem i chcialem pogadac i troche ludzia z gildii pobumpowac a ze akutat lethiel sie podwinela to tak sie zrobilo ze jej troszke kasy wrzucilem i to nie bylo zadne odplatne tylko z przyjazni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:05 pm
Lethiel nio i zmykam crying sad sad dobranoć wam ... dobrejnocki Lethi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Lethiel Vykk Lethiel Vykk to chyba byl odplatny przytul a on sobie wszystko zaplanowal blaugh O.o ... jakiesh to perfidne !!!!!! z mojej strony an pewno nie...aj tego nie planowalem blaugh xd .. a kto cie tam wie :> ja wiem tak...to pochwal sie skoro wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nio i zmykam crying sad sad dobranoć wam ... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:06 pm
Lethiel nio i zmykam crying sad sad dobranoć wam ... mrraf... *przytulas na dowidzenia* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:06 pm
Lethiel nio i zmykam crying sad sad dobranoć wam ... papuchny Lethi narka Punky
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:07 pm
Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:07 pm
Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* pap Ozual
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:08 pm
Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* mnie sie chyba nie odwazyl przytulic?? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:11 pm
opcy Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* mnie sie chyba nie odwazyl przytulic?? gonk a dlaczego by nie?? *szczerzy zabki w usmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:12 pm
Ozual Zegnajcie *przytulil wszystkich i wyparowal* narka...ja od tego przytulania to sie wstrzymam....*wyciaga reke i przytrzymuje jego glowe na odlegloc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|