|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:56 pm
Lethiel Vykk to chyba byl odplatny przytul a on sobie wszystko zaplanowal blaugh O.o ... jakiesh to perfidne !!!!!! i takie zaklamane czys nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:57 pm
~Punky_Queen~ Miho_14 Ann_Miho Dostalam od siostry kinder delice. Mniam pycha. Nie bede snobistyczna. Chcecie gryza???? ja dziekooje, odchudzam sie (ehe. i zrobilam dzisiaj tiramisu. o wlasnie! )*biegnie do pokoiku i przynosi tiramisu* chcecie? sweatdrop whee chcecie whee gimi, gimi biggrin *kroi duuuzy kawal* im szybciej to zjecie tym mniej bedzie dla mnie i tym mniej kalorii bede miala do spalenia xp whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Ann_Miho Dostalam od siostry kinder delice. Mniam pycha. Nie bede snobistyczna. Chcecie gryza???? ja dziekooje, odchudzam sie (ehe. i zrobilam dzisiaj tiramisu. o wlasnie! )*biegnie do pokoiku i przynosi tiramisu* chcecie? sweatdrop whee ja uwielbiam tramisu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam nadzieje ze ten syndrom przytulania jest zarazliwy. *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:59 pm
Ozual Mam nadzieje ze ten syndrom przytulania jest zarazliwy. *przytul* lol ?? przytulić ?? *przytuuuuuuuuuuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Mam nadzieje ze ten syndrom przytulania jest zarazliwy. *przytul* jak najbardziej i wpelni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dziekuje za dobitne ignorowanie moich postow xp
*bierze kawal tiramisu* ja nie wierze w diety to chore i glupie, katowanie organizmu! biedny organizm gonk kocham sport jem ile chce a potem i tak to spale >.< *amu amu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:00 pm
Vykk Lethiel Vykk to chyba byl odplatny przytul a on sobie wszystko zaplanowal blaugh O.o ... jakiesh to perfidne !!!!!! z mojej strony an pewno nie...aj tego nie planowalem blaugh xd .. a kto cie tam wie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:00 pm
~Punky_Queen~ dziekuje za dobitne ignorowanie moich postow xp *bierze kawal tiramisu* ja nie wierze w diety to chore i glupie, katowanie organizmu! biedny organizm gonk kocham sport jem ile chce a potem i tak to spale >.< *amu amu* nie ma za co... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:01 pm
Silver_day Miho_14 Ann_Miho Dostalam od siostry kinder delice. Mniam pycha. Nie bede snobistyczna. Chcecie gryza???? ja dziekooje, odchudzam sie (ehe. i zrobilam dzisiaj tiramisu. o wlasnie! )*biegnie do pokoiku i przynosi tiramisu* chcecie? sweatdrop whee ja uwielbiam tramisu wink jeeh whee *kroi duzy kawalek dla silvera* ej pokroje cale, jak chcecie to sobie bierzcie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:01 pm
Lethiel Vykk Lethiel Vykk to chyba byl odplatny przytul a on sobie wszystko zaplanowal blaugh O.o ... jakiesh to perfidne !!!!!! z mojej strony an pewno nie...aj tego nie planowalem blaugh xd .. a kto cie tam wie :> ja wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:02 pm
Miho_14 Silver_day Miho_14 Ann_Miho Dostalam od siostry kinder delice. Mniam pycha. Nie bede snobistyczna. Chcecie gryza???? ja dziekooje, odchudzam sie (ehe. i zrobilam dzisiaj tiramisu. o wlasnie! )*biegnie do pokoiku i przynosi tiramisu* chcecie? sweatdrop whee ja uwielbiam tramisu wink jeeh whee *kroi duzy kawalek dla silvera* ej pokroje cale, jak chcecie to sobie bierzcie xp ja bardzo dziekowac *pycha* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:03 pm
*wyciaga recznik, zel pod prysznic leśny* ide sie kapac xp bede za pol godziny czysciutka i pachnaca wink heart *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 1:03 pm
~Punky_Queen~ dziekuje za dobitne ignorowanie moich postow xp *bierze kawal tiramisu* ja nie wierze w diety to chore i glupie, katowanie organizmu! biedny organizm gonk kocham sport jem ile chce a potem i tak to spale >.< *amu amu* ja tez kocham sport ale jak chorujesz od malego i cie karmia sterydami to potem masz skutki to raz. a dwa to mam FATALNA przemiane materii . prosze bez, kurde, podtextow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|