|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:45 pm
co zwami. wszystkie dziewczyny omnie zapomnialy a ja tylko zniknalem na kilka lat (2 tygodnie).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:45 pm
Lethiel Silver_day jasny gwint ale grafika mi nawala az szlak mnie bierze stressed mialam tak wczoraj xd *przytuuuuuuuul* wytrwasz !! blaugh jak mnie pocieszyz to napewno wytrzymam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:46 pm
Gosiak opcy Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. eeee... naciskasz qoute obok wypowiedzi i gotowe.... (czy to pytanie pulapka?) a moze pytanie z podtekstem?... dobra milkne mialam isc wiem wiem ^^ papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. eeee... naciskasz qoute obok wypowiedzi i gotowe.... (czy to pytanie pulapka?) Opcy... ONI patrz na Ciebie. caly czas. A Ty nawet o tym nie wiesz. ONI sa wszedzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Lethiel Silver_day jasny gwint ale grafika mi nawala az szlak mnie bierze stressed mialam tak wczoraj xd *przytuuuuuuuul* wytrwasz !! blaugh jak mnie pocieszyz to napewno wytrzymam twisted O.o ... ze niby jak mam cie pocieshyc ?? *podejshliwy wzrok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:47 pm
Ibris opcy Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. eeee... naciskasz qoute obok wypowiedzi i gotowe.... (czy to pytanie pulapka?) Opcy... ONI patrz na Ciebie. caly czas. A Ty nawet o tym nie wiesz. ONI sa wszedzie. taaaa wiem.......... UWAŻAJ!!! PARANOICY CIĘ OBSERWUJĄ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual co zwami. wszystkie dziewczyny omnie zapomnialy a ja tylko zniknalem na kilka lat (2 tygodnie). jush bede cie pamiętać blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Silver_day Lethiel Silver_day jasny gwint ale grafika mi nawala az szlak mnie bierze stressed mialam tak wczoraj xd *przytuuuuuuuul* wytrwasz !! blaugh jak mnie pocieszyz to napewno wytrzymam twisted O.o ... ze niby jak mam cie pocieshyc ?? *podejshliwy wzrok* poglaskac pocalowac w czulko itd itp smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual co zwami. wszystkie dziewczyny omnie zapomnialy a ja tylko zniknalem na kilka lat (2 tygodnie). przezyjesz xp skoro nie pamietamy [ja mam prawo, wczoraj tutaj zawitałam] to moze poznasz je na nowo? biggrin ukryjesz cos i bla, bla, bla biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:48 pm
Silver_day poglaskac pocalowac w czulko itd itp smile xd *glasq glasq* *caloos w czoolko* dasz rade !! wieshe w ciebie !! whee moze byc ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:48 pm
Dostalam od siostry kinder delice. Mniam pycha. Nie bede snobistyczna. Chcecie gryza????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:49 pm
Ann_Miho Dostalam od siostry kinder delice. Mniam pycha. Nie bede snobistyczna. Chcecie gryza???? *chce gryza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:49 pm
a...No to ja pojde po herbatniki ^^ i herbate wezme o...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:50 pm
opcy Ann_Miho Dostalam od siostry kinder delice. Mniam pycha. Nie bede snobistyczna. Chcecie gryza???? *chce gryza* tesh ciem gryza domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:50 pm
Lethiel Silver_day poglaskac pocalowac w czulko itd itp smile xd *glasq glasq* *caloos w czoolko* dasz rade !! wieshe w ciebie !! whee moze byc ?? xd choba sie rozplyne (ale to z wdziecznosci) moze byc chociaz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|