|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:40 pm
Ozual Lethiel Ozual Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza. O.o .. aha... ale.. jakoś nie moge sobie przypomniec XD .. a jestem od samego początq gildi xd xp xd tymczasowo zniknalem z listy gildii hm.. dziwne xd .. chociash.. moze gdzieś cie widzialam ... blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:41 pm
Vykk Lethiel Ozual Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza. O.o .. aha... ale.. jakoś nie moge sobie przypomniec XD .. a jestem od samego początq gildi xd xp xd dziwne bo ja go pamietam xd xd .. lol .. skleroza mnie dopada xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jasny gwint ale grafika mi nawala az szlak mnie bierze stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:42 pm
ok dobranoc :] rozkladam dywanik i zostaje mi tylko do nauki na jutrzejsze sprawdziany angielski chemiia (mole) i biologia ==' eh nawet nie mialam czasu otworzyc ksiazek ==' paaaaaaaaa :**:*:*:* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. kliknij "Quote" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. xp eee taki przycisk qoute i wszystko jasne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. eeee... naciskasz qoute obok wypowiedzi i gotowe.... (czy to pytanie pulapka?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:43 pm
Silver_day jasny gwint ale grafika mi nawala az szlak mnie bierze stressed mialam tak wczoraj xd *przytuuuuuuuul* wytrwasz !! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ale wszyscy do pomocy sie rwa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozual Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza. O.o .. aha... ale.. jakoś nie moge sobie przypomniec XD .. a jestem od samego początq gildi xd xp xd ja nie jestem od poczatku wprawdzie ale tez nie pamietam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. eeee... naciskasz qoute obok wypowiedzi i gotowe.... (czy to pytanie pulapka?) a moze pytanie z podtekstem?... dobra milkne mialam isc wiem wiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:44 pm
Gosiak ok dobranoc :] rozkladam dywanik i zostaje mi tylko do nauki na jutrzejsze sprawdziany angielski chemiia (mole) i biologia ==' eh nawet nie mialam czasu otworzyc ksiazek ==' paaaaaaaaa :**:*:*:* heart narx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:44 pm
***** OGŁOSZENIE ***** SPRZEDAM  CENA: 2000g [2k] *****OGŁOSZENIE*****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:45 pm
Gosiak opcy Ozual cholera, wlasnie sie dowiedzialem ze nieumiem cytowac (co za ironia losu) czyich wypowiedzi. Kto mnie nauczy. eeee... naciskasz qoute obok wypowiedzi i gotowe.... (czy to pytanie pulapka?) a moze pytanie z podtekstem?... dobra milkne mialam isc wiem wiem ^^ xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|