|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:39 am
Ja- Yosei Baliaur Kagenoyami loooooseeeerrr biggrin DDDD *biega do okola* zaluzja, zaluzja, zaluzja.. heh ja czytalam tylko jedno opowiadanko ale mi sie podobalo, lecz i tak e.a. Poe rules domokun domokun ...tia...Poe jest boski... ...ale mnie to zbyt...hm...nudzi... ...poczytajcie sobie "Tkacza Iluzji"... ...albo "Ostatni rejs Fevre Dream" ... ... czytałam tkacza iluzji, nie podobał mi się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:39 am
Ja- Yosei Baliaur Kagenoyami loooooseeeerrr biggrin DDDD *biega do okola* zaluzja, zaluzja, zaluzja.. heh ja czytalam tylko jedno opowiadanko ale mi sie podobalo, lecz i tak e.a. Poe rules domokun domokun ...tia...Poe jest boski... ...ale mnie to zbyt...hm...nudzi... ...poczytajcie sobie "Tkacza Iluzji"... ...albo "Ostatni rejs Fevre Dream" ... ... nie wszystkim ten styl pasi, ale jeszcze dochodzi zanudzanie tlumacza, i tak go ubostwiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:40 am
Lina-san Ja- Yosei Baliaur Kagenoyami loooooseeeerrr biggrin DDDD *biega do okola* zaluzja, zaluzja, zaluzja.. heh ja czytalam tylko jedno opowiadanko ale mi sie podobalo, lecz i tak e.a. Poe rules domokun domokun ...tia...Poe jest boski... ...ale mnie to zbyt...hm...nudzi... ...poczytajcie sobie "Tkacza Iluzji"... ...albo "Ostatni rejs Fevre Dream" ... ... czytałam tkacza iluzji, nie podobał mi się ...no cóż...każdy ma prawo mieć swoje zdanie... ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ja- Yosei ...co "mrau"? ... ...też niezbyt lubimy Sapkowskiego...? wink ... aham. To znaczy nie szaleję za nim. Kotku, pojezdzimy sobie pozniej.. heart biggrin mrauu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:42 am
działo sie tu coś ciekawego jak mnie nie było? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:42 am
A ja tak z innej beczki walnę... Wszystkich fanów Sapka i tych,m którzy chcę się pośmiać lub poprostu coś poczytać, zapraszam tutaj: Osobno Zbiorowy Fan Fiction o WiedźminiePisało to troche luda, teraz się załamało, ale jest fajne i można się zaczytać, polecam ^^ Zwłaszcza, że jestem współautorką biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:43 am
Katka1989 działo sie tu coś ciekawego jak mnie nie było? ^^ ...zależy co dla Ciebie jest ciekawe...? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:43 am
A skoro tak o ksiazkach.. czytal ktos "aniola dziwnych przypadkow" (angel of the odd)??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:44 am
Kagenoyami Rynn the Vampire Ja- Yosei ...co "mrau"? ... ...też niezbyt lubimy Sapkowskiego...? wink ... aham. To znaczy nie szaleję za nim. Kotku, pojezdzimy sobie pozniej.. heart biggrin mrauu... jutro? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:45 am
Ja- Yosei Katka1989 działo sie tu coś ciekawego jak mnie nie było? ^^ ...zależy co dla Ciebie jest ciekawe...? stare heh... ==" No to ogólnie co się działo? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:46 am
... ...no coż... ...ja się będe zbierać... ...miło mi było pogawędzić... ...ale obowiązki wzywają... ninja ...no to życzę miłych rozmów... ...trzymajcie się ciepło... ...sayonara... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:47 am
Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire Ja- Yosei ...co "mrau"? ... ...też niezbyt lubimy Sapkowskiego...? wink ... aham. To znaczy nie szaleję za nim. Kotku, pojezdzimy sobie pozniej.. heart biggrin mrauu... jutro? 3nodding heart mrrrr... ale tak.. tego? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:47 am
Ja- Yosei ... ...no coż... ...ja się będe zbierać... ...miło mi było pogawędzić... ...ale obowiązki wzywają... ninja ...no to życzę miłych rozmów... ...trzymajcie się ciepło... ...sayonara... ...Papa, Yosei ^^ Do zobaczyska ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:48 am
Ja- Yosei ... ...no coż... ...ja się będe zbierać... ...miło mi było pogawędzić... ...ale obowiązki wzywają... ninja ...no to życzę miłych rozmów... ...trzymajcie się ciepło... ...sayonara... ...papa............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|