|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Lethiel witaj Silverq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee i vice versa whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ozual czesc wam wszystkim. Wybaczcie za moja nieobecnosc(tak i tak nikt o mnie niepamieta stare ).Grypa mnie poturbowala,ktos moze mnie oswiecic co do ostatnich zdrzen na gaia (tak okolo 7 dni). Bede dozgonnie wdzieczny. hejka...nic ciekaweo...zle sie wyrazilem...bitwy moze klotnie milosci niulanse itp itd...ogolnie nic nowego blaugh byly klotnie?!?! ja jakos nie pamietam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:35 pm
ktos wie gdzie mozna znalezc slowa do piosenek z GITS-a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:36 pm
Silver_day ktos wie gdzie mozna znalezc slowa do piosenek z GITS-a google? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk Ozual czesc wam wszystkim. Wybaczcie za moja nieobecnosc(tak i tak nikt o mnie niepamieta stare ).Grypa mnie poturbowala,ktos moze mnie oswiecic co do ostatnich zdrzen na gaia (tak okolo 7 dni). Bede dozgonnie wdzieczny. hejka...nic ciekaweo...zle sie wyrazilem...bitwy moze klotnie milosci niulanse itp itd...ogolnie nic nowego blaugh byly klotnie?!?! ja jakos nie pamietam...... kitty..wodzu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:37 pm
Ibris Silver_day ktos wie gdzie mozna znalezc slowa do piosenek z GITS-a google? ^^ no tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:38 pm
Ozual Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza. O.o .. aha... ale.. jakoś nie moge sobie przypomniec XD .. a jestem od samego początq gildi xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*słucha 'Are u gonna be my girl* *sciaga kule i zaczyna tanczyc w ryrmie rock'n'rolla* jazda >.< blaugh whee *tańczy z pełną gracja na parkiecie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy Vykk Ozual czesc wam wszystkim. Wybaczcie za moja nieobecnosc(tak i tak nikt o mnie niepamieta stare ).Grypa mnie poturbowala,ktos moze mnie oswiecic co do ostatnich zdrzen na gaia (tak okolo 7 dni). Bede dozgonnie wdzieczny. hejka...nic ciekaweo...zle sie wyrazilem...bitwy moze klotnie milosci niulanse itp itd...ogolnie nic nowego blaugh byly klotnie?!?! ja jakos nie pamietam...... kitty..wodzu... stare musialo mnie przy tym nie byc.... albo ich zignorowalem..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:39 pm
Ozual Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza. ja cie pamietam ale jak dawno sie spotkalismy to nie jestem w samie okreslic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozual Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza. O.o .. aha... ale.. jakoś nie moge sobie przypomniec XD .. a jestem od samego początq gildi xd xp xd tymczasowo zniknalem z listy gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozual Niekojarzysz mnie, mnie wielkiego, poteznego itd. jestem w tu oddawna tylko bylem przygwozdzony do loza. O.o .. aha... ale.. jakoś nie moge sobie przypomniec XD .. a jestem od samego początq gildi xd xp xd dziwne bo ja go pamietam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|