|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:25 pm
~Punky_Queen~ tez własnie moja sie opr�ziła całkowicie opr�cz mnie, kto by chciał siedziec w syfie.. te pieprzone remonty sweatdrop siema wam biggrin 3nodding dobry......!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:26 pm
hey Punky *powoli zasypia nad gegra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:30 pm
opcy ~Punky_Queen~ tez własnie moja sie opr�ziła całkowicie opr�cz mnie, kto by chciał siedziec w syfie.. te pieprzone remonty sweatdrop siema wam biggrin 3nodding dobry......! hej biggrin Ibris hey Punky *powoli zasypia nad gegra* gegra, mam dość szkoły, dośc dośc, dośc.. ostatnio mi nie dzie btw ave wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:31 pm
Ann_Miho Tak tak, wolna chata. Chcecie robimy imprezke. Lożka sa wolne wiec mozecie przyjezdzac. Ktos chce rezerwacje na jedno?? jaaaaaa rezerwuje... ale impreza to dla mnie dzis za wiele byle mieciutki i cieplutkie bylo ^^ i wogoleee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wam wszystkim. Wybaczcie za moja nieobecnosc(tak i tak nikt o mnie niepamieta stare ).Grypa mnie poturbowala,ktos moze mnie oswiecic co do ostatnich zdrzen na gaia (tak okolo 7 dni). Bede dozgonnie wdzieczny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:32 pm
Hey Ozual, hey Silver ^^ *macha zza ksiazki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:33 pm
witaj Silverq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual czesc wam wszystkim. Wybaczcie za moja nieobecnosc(tak i tak nikt o mnie niepamieta stare ).Grypa mnie poturbowala,ktos moze mnie oswiecic co do ostatnich zdrzen na gaia (tak okolo 7 dni). Bede dozgonnie wdzieczny. hejka...nic ciekaweo...zle sie wyrazilem...bitwy moze klotnie milosci niulanse itp itd...ogolnie nic nowego blaugh hejka Silver
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Silverq 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee i vice versa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual czesc wam wszystkim. Wybaczcie za moja nieobecnosc(tak i tak nikt o mnie niepamieta stare ).Grypa mnie poturbowala,ktos moze mnie oswiecic co do ostatnich zdrzen na gaia (tak okolo 7 dni). Bede dozgonnie wdzieczny. hej! nie wydazylo sie zupelnie NIC...... witka Silver!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:34 pm
Ozual czesc wam wszystkim. Wybaczcie za moja nieobecnosc(tak i tak nikt o mnie niepamieta stare ).Grypa mnie poturbowala,ktos moze mnie oswiecic co do ostatnich zdrzen na gaia (tak okolo 7 dni). Bede dozgonnie wdzieczny. lol.. chyba cie nie kojashu... sweatdrop ale witaj razz *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|