|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:12 pm
Ja Gosiaczku go wezmę o ile jest za darmo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel PointZer0 Lethiel argh ... xd xd xd popsooleś mooj tajniacki plan zawladnięcia nad majonezem xd *wyciąga jej dłoń i kładzie kanapkę* masz i nie psiocz xd O.o ... mraa 4laugh *wiesz na szyji* dziekooje whee whee whee *zajada kanapeczke* whee chyba za dlugo dzis siedze przed kompem bo czytalem tego posta pare razy i wydawalo mi sie ze sobie kanapke (z moajonezem) na szyi powiesilas gonk O.o xd xd xd hm.. dobra.. wprowadzam poprawke 3nodding " *wiesz na szyji Zeroosia* " lepiej ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak, opchnij w sklepie ;P zawsze to jakies pieniadze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak ej bo moze nie kcecie tego wianuszka bo myslicie ze kce kase ale ja serio chce dam komus za darmo :] jak nie to komus wmusze ^^ zostaw se go i daj go jakims nowym jak sie pojawia......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:16 pm
Ibris Gosiak, opchnij w sklepie ;P zawsze to jakies pieniadze. nie bawi mnie to^^ Opcy juz za pozno zreszta jakby przyszli nowi zapomnialabym ze go mam i chetnie oddam *dobra pamiec tylko krotka* wiec poki pamietam to korzystam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:20 pm
przychodzi taki moment w zyciu kazdego czlowieka ze zapada taka niezreczna cisza ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:20 pm
Dzieki :*. Mam wolna chate, siedze sama i sie nudze. Juz mi powoli odbija. *Zaczyna biegac dookola pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:21 pm
Ann_Miho Dzieki :*. Mam wolna chate, siedze sama i sie nudze. Juz mi powoli odbija. *Zaczyna biegac dookola pokoju* Nie za ma co :] czemu nie wykorzystasz takiej okazi wolna chata olala ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:21 pm
Ann_Miho Dzieki :*. Mam wolna chate, siedze sama i sie nudze. Juz mi powoli odbija. *Zaczyna biegac dookola pokoju* wolna chate?!?! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:23 pm
Gosiak Ann_Miho Dzieki :*. Mam wolna chate, siedze sama i sie nudze. Juz mi powoli odbija. *Zaczyna biegac dookola pokoju* Nie za ma co :] czemu nie wykorzystasz takiej okazi wolna chata olala ^^ no widzisz...mowielm zrob impreze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:24 pm
Tak tak, wolna chata. Chcecie robimy imprezke. Lożka sa wolne wiec mozecie przyjezdzac. Ktos chce rezerwacje na jedno??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:24 pm