|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:59 am
PointZer0 Gosiak Vykk hejka ann Gosiak bueheheh a po co ?Ci wiedziec gdzie? heart nieno tak mi sie powiedzialo ;p a ty nie za mloda jeste blaugh na miłość? ^^' Nie w świetle prawa xd taaa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:59 am
Vykk PointZer0 Vykk PointZer0 Gosiak nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^ Przypomniał mi się " Scary movie " sweatdrop sale tam byla dziewczyna blaugh xp sweatdrop A chciałbys taką dziewczynę ? gonk hmm...puszcze kampinowska wole podziwiac z daleka whee xp xd no właśnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:01 pm
crying kazdy mnie olewa, dobra laski bez. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przeskoobala sie przez drzwi lodoowki* ninja *wyciada sloik majonezu* mwhahahha !! majonez jest mooj !! tylko moooj !!!!!! xd ooo tak... udawajcie ze was to nie obchodzi ... nie dam sie nabrać !! xd zobaczymy co powiecie jak bedziecie chcieli zjeśc kanapke z majonezem !! mwhahhahah xd xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak PointZer0 Gosiak Vykk hejka ann Gosiak bueheheh a po co ?Ci wiedziec gdzie? heart nieno tak mi sie powiedzialo ;p a ty nie za mloda jeste blaugh na miłość? ^^' Nie w świetle prawa xd taaa xp nie " taa xp " tylko tak , w zasadzie zadne przepisy nie bronią Ci po 15 roq życia. Zresztą, mniejsza z tym xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk PointZer0 Vykk PointZer0 Gosiak nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^ Przypomniał mi się " Scary movie " sweatdrop sale tam byla dziewczyna blaugh xp sweatdrop A chciałbys taką dziewczynę ? gonk hmm...puszcze kampinowska wole podziwiac z daleka whee xp xd biedna dziewczyna ^^ buehehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:02 pm
Lethiel Lethiel *przeskoobala sie przez drzwi lodoowki* ninja *wyciada sloik majonezu* mwhahahha !! majonez jest mooj !! tylko moooj !!!!!! xd ooo tak... udawajcie ze was to nie obchodzi ... nie dam sie nabrać !! xd zobaczymy co powiecie jak bedziecie chcieli zjeśc kanapke z majonezem !! mwhahhahah xd xd xd xp *stoi na ścianie za jej plecami i kiedy ona gada on spokojnie nakłada sobie majonez na kanapki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:02 pm
PointZer0 Vykk hmm...puszcze kampinowska wole podziwiac z daleka whee xp xd no właśnie sweatdrop ale ludzie potrafia sobiwe z tym radzic...pila lancuchowa i wszysko gotowe xd whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:03 pm
Vykk PointZer0 Vykk hmm...puszcze kampinowska wole podziwiac z daleka whee xp xd no właśnie sweatdrop ale ludzie potrafia sobiwe z tym radzic...pila lancuchowa i wszysko gotowe xd whee xp Ja na jego miejscu bym sobie chyba darował sweatdrop i tak wiem że nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel Lethiel *przeskoobala sie przez drzwi lodoowki* ninja *wyciada sloik majonezu* mwhahahha !! majonez jest mooj !! tylko moooj !!!!!! xd ooo tak... udawajcie ze was to nie obchodzi ... nie dam sie nabrać !! xd zobaczymy co powiecie jak bedziecie chcieli zjeśc kanapke z majonezem !! mwhahhahah xd xd xd xp *stoi na ścianie za jej plecami i kiedy ona gada on spokojnie nakłada sobie majonez na kanapki* whee argh ... xd xd xd popsooleś mooj tajniacki plan zawladnięcia nad majonezem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejos wszystkimmmm heart heart heart heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 nie " taa xp " tylko tak , w zasadzie zadne przepisy nie bronią Ci po 15 roq życia. Zresztą, mniejsza z tym xd sweatdrop nu nie ma o czym gadac ^^ ps : kce ktos wianuszek? taki jak mam na glowie bo wlasnie trunk a dostalam i nie jest mi potrzebny ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho crying kazdy mnie olewa, dobra laski bez. crying ja cie nie oleawm...przywitalem sie ... bidulka??moze herbatki na poprawienie humorku??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:04 pm
Lethiel argh ... xd xd xd popsooleś mooj tajniacki plan zawladnięcia nad majonezem xd *wyciąga jej dłoń i kładzie kanapkę* masz i nie psiocz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:04 pm
Miho_14 hejos wszystkimmmm heart heart heart heart blaugh *przytuuuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|