|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:48 am
Vykk hejka ann Gosiak Vykk Gosiak blaugh a wkoncu skonczylam sprzatac :] teraz tylko kompa przetrzec i wstawic dywan do pokoju i sam sex ^^ eme?? gdzie?? twisted bueheheh a po co ?Ci wiedziec gdzie? heart nieno tak mi sie powiedzialo ;p a ty nie za mloda jeste blaugh na miłość? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:49 am
PointZer0 zależy jak sie pije xd *patrzy na Lethiel w dziurze w ścianie* Woooooon ! scream moje kanapki ! *strop nad dziurą zaczyna się kruszyć* O.o ... ratować kanapki !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:49 am
Gosiak Vykk hejka ann Gosiak Vykk Gosiak blaugh a wkoncu skonczylam sprzatac :] teraz tylko kompa przetrzec i wstawic dywan do pokoju i sam sex ^^ eme?? gdzie?? twisted bueheheh a po co ?Ci wiedziec gdzie? heart nieno tak mi sie powiedzialo ;p a ty nie za mloda jeste blaugh na miłość? ^^' Nie w świetle prawa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:51 am
Ma ktoś fajna stronke z miłosnymi mp3 jesli tak to napiszcie do mnie *kolekcjonuje milosne piosenki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:52 am
PointZer0 opcy PointZer0 Gosiak daj "biedakowi" spokoj bo sie udlawi jeszcze ^^ eee... nie można się udławic koniakiem czy absentem - zbyt zacne trunki xd jak mowi stare powiedzenie: "Nie sztuką jest wypić...... ale utrzymać!" zależy jak sie pije xd *patrzy na Lethiel w dziurze w ścianie* Woooooon ! scream moje kanapki ! *strop nad dziurą zaczyna się kruszyć* jakbys jednak stwierdzil ze da sie zaksztusic to majchaj rekami rzucaj czy m popadnie :] moze ktos sie zorientuje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:54 am
Gosiak jakbys jednak stwierdzil ze da sie zaksztusic to majchaj rekami rzucaj czy m popadnie :] moze ktos sie zorientuje ^^ Jakbym tak zrobił to by mnie pewnie Ci zwyrodnialcy dobili i zgarneli nawet skarpetki na sprzedaż domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:55 am
Vykk Gosiak Vykk Gosiak Vykk podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd nu moze miec sciezke i lysa klate jak dla mnie ;p ale co kto lubi ;] heart chyba taki 15letni blaugh trzyma depilator w rece *szyderczy smiech* niekoniecznie ^^ hmmm...musisz byc odwazna skoro chcesz golic calego faceta[jak owce xd ] nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:56 am
Gosiak nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^ Przypomniał mi się " Scary movie " sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:56 am
Gosiak Vykk hmmm...musisz byc odwazna skoro chcesz golic calego faceta[jak owce xd ] nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^ tylko klate ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:57 am
*przeskoobala sie przez drzwi lodoowki* ninja *wyciada sloik majonezu* mwhahahha !! majonez jest mooj !! tylko moooj !!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:57 am
PointZer0 Gosiak nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^ Przypomniał mi się " Scary movie " sweatdrop sale tam byla dziewczyna blaugh xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:58 am
Vykk PointZer0 Gosiak nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^ Przypomniał mi się " Scary movie " sweatdrop sale tam byla dziewczyna blaugh xp sweatdrop A chciałbys taką dziewczynę ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:59 am
PointZer0 Vykk PointZer0 Gosiak nieno to bylaby ewentualnosc na to jakby mial zarosnieta klate ^^*joke* taki element zastraszenia ^^ Przypomniał mi się " Scary movie " sweatdrop sale tam byla dziewczyna blaugh xp sweatdrop A chciałbys taką dziewczynę ? gonk hmm...puszcze kampinowska wole podziwiac z daleka whee xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|