|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:42 am
PointZer0 Racja , thx - w końcu za 50 dni maturka sweatdrop *wchodzi w sufit i wychodzi ze ściany idąc po niej do lodówki* eek ... 50 dni !! gonk crying gonk crying gonk xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:43 am
Ann_Miho Hej ludzie. Co słychać?? Kiedy to okropna zima odpuści?? podobno w środę *grzebie w lod stojąc na ścianie* Witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:43 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no to zostane bez sg. teraz zdejmij sukienke! xd ups to chyba nie ten lokal xd stare stare stare Daaaaa.. nic z tego.. za zimno xd blaugh *rzooca mu w twash poduchą* blaugh dobra, czekam na lato xd xd *wyglada przez okno* jeszcze sobie trochu poczekasz :> blaugh xd *zaslania sie przed pioorami z poduszki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:44 am
Vykk Gosiak Vykk Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd nu moze miec sciezke i lysa klate jak dla mnie ;p ale co kto lubi ;] heart chyba taki 15letni blaugh trzyma depilator w rece *szyderczy smiech* niekoniecznie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka ann Gosiak Vykk Gosiak Lethiel Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ witaj gosiaczq whee whee whee *przytuuuuuuuuul* blaugh a wkoncu skonczylam sprzatac :] teraz tylko kompa przetrzec i wstawic dywan do pokoju i sam sex ^^ eme?? gdzie?? twisted bueheheh a po co ?Ci wiedziec gdzie? heart nieno tak mi sie powiedzialo ;p a ty nie za mloda jeste blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak daj "biedakowi" spokoj bo sie udlawi jeszcze ^^ eee... nie można się udławic koniakiem czy absentem - zbyt zacne trunki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak daj "biedakowi" spokoj bo sie udlawi jeszcze ^^ wrodzona upierdliwosc... nad tym sie nie panuje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:45 am
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *Do Lethiel podchodzi bialy Shinn* yyyy... O.o ... xd xd xd *otrzepooje go z tynq* xd xd xd *dobra koniec sqbania* : P razz hieh.. hm... czemu koniec blaugh *ciagnie go za lapke do nastepnej ściany* *zaczyna sqbać ściane* whee sqb sqb whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:45 am
w jakim programie robicie takie shliczne obrazki....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:46 am
Gosiak Vykk Gosiak Vykk Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd nu moze miec sciezke i lysa klate jak dla mnie ;p ale co kto lubi ;] heart chyba taki 15letni blaugh trzyma depilator w rece *szyderczy smiech* niekoniecznie ^^ hmmm...musisz byc odwazna skoro chcesz golic calego faceta[jak owce xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no to zostane bez sg. teraz zdejmij sukienke! xd ups to chyba nie ten lokal xd stare stare stare Daaaaa.. nic z tego.. za zimno xd blaugh *rzooca mu w twash poduchą* blaugh dobra, czekam na lato xd xd *wyglada przez okno* jeszcze sobie trochu poczekasz :> blaugh xd *zaslania sie przed pioorami z poduszki* cierpliwy jestem xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Gosiak daj "biedakowi" spokoj bo sie udlawi jeszcze ^^ eee... nie można się udławic koniakiem czy absentem - zbyt zacne trunki xd jak mowi stare powiedzenie: "Nie sztuką jest wypić...... ale utrzymać!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *Do Lethiel podchodzi bialy Shinn* yyyy... O.o ... xd xd xd *otrzepooje go z tynq* xd xd xd *dobra koniec sqbania* : P razz hieh.. hm... czemu koniec blaugh *ciagnie go za lapke do nastepnej ściany* *zaczyna sqbać ściane* whee sqb sqb whee smile *sqb sqb sqb* *przeskoobala sie do kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:47 am
opcy PointZer0 Gosiak daj "biedakowi" spokoj bo sie udlawi jeszcze ^^ eee... nie można się udławic koniakiem czy absentem - zbyt zacne trunki xd jak mowi stare powiedzenie: "Nie sztuką jest wypić...... ale utrzymać!" zależy jak sie pije xd *patrzy na Lethiel w dziurze w ścianie* Woooooon ! scream moje kanapki ! *strop nad dziurą zaczyna się kruszyć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:48 am
Lavagetas_heqetai cierpliwy jestem xd blaugh *pioorko upada jej na nos* O.o ... whee *kich* xd *strzepooje pioorka z wlosoow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|