|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:37 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel szejk szejk szejk xd xd xd Yoseiek mi zrobil 3nodding wink whee szejkit bejbi xd fajna^^ mi Ak miala zrobic ale chyba zapomniala sad mraaa.. szejk szejk szejk *tańczy w rytm moozyczki* xd xd xd aki nie ma necika teraz chyba... no to zostane bez sg. teraz zdejmij sukienke! xd ups to chyba nie ten lokal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:38 am
Miss_Karina ok zmywam sie mam troche pracy na jutro 3nodding do zobaczonka szkraby koffane!!! do zobaczenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ok zmywam sie mam troche pracy na jutro 3nodding do zobaczonka szkraby koffane!!! papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pap Karin ^^
i hey wszystkim przybylym *giba sie w rytm Ataeginy by Moonspell*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:39 am
Lavagetas_heqetai no to zostane bez sg. teraz zdejmij sukienke! xd ups to chyba nie ten lokal xd stare stare stare Daaaaa.. nic z tego.. za zimno xd blaugh *rzooca mu w twash poduchą* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd nu moze miec sciezke i lysa klate jak dla mnie ;p ale co kto lubi ;] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Gosiak PointZer0 Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ Witalnosć *podnosi kieliszek z aksentem* smacznego ^^ jezeli mozna tak powiedziec jezeli ktos cos pije omijajac to ze samo w sobie jest niegrzeczne gdy zyczymy komus smacznego :] W tym rzypadku w pełni usprawiedliwione , gdyz w realu jem kanapki a pozatym po absencie występują delikatne halucynacjie , może mi się więc wydawać że szamię xd absyncie..... *jest upierdliwy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shinn-chan *Do Lethiel podchodzi bialy Shinn* yyyy... O.o ... xd xd xd *otrzepooje go z tynq* xd xd xd *dobra koniec sqbania* : P razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:40 am
Gosiak Vykk Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd nu moze miec sciezke i lysa klate jak dla mnie ;p ale co kto lubi ;] heart chyba taki 15letni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:41 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *Do Lethiel podchodzi bialy Shinn* yyyy... O.o ... xd xd xd *otrzepooje go z tynq* xd xd xd *dobra koniec sqbania* : P razz hieh.. hm... czemu koniec blaugh *ciagnie go za lapke do nastepnej ściany* *zaczyna sqbać ściane* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Gosiak Lethiel Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ witaj gosiaczq whee whee whee *przytuuuuuuuuul* blaugh a wkoncu skonczylam sprzatac :] teraz tylko kompa przetrzec i wstawic dywan do pokoju i sam sex ^^ eme?? gdzie?? twisted bueheheh a po co ?Ci wiedziec gdzie? heart nieno tak mi sie powiedzialo ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PointZer0 Gosiak PointZer0 Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ Witalnosć *podnosi kieliszek z aksentem* smacznego ^^ jezeli mozna tak powiedziec jezeli ktos cos pije omijajac to ze samo w sobie jest niegrzeczne gdy zyczymy komus smacznego :] W tym rzypadku w pełni usprawiedliwione , gdyz w realu jem kanapki a pozatym po absencie występują delikatne halucynacjie , może mi się więc wydawać że szamię xd absyncie..... *jest upierdliwy* Racja , thx - w końcu za 50 dni maturka sweatdrop *wchodzi w sufit i wychodzi ze ściany idąc po niej do lodówki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai no to zostane bez sg. teraz zdejmij sukienke! xd ups to chyba nie ten lokal xd stare stare stare Daaaaa.. nic z tego.. za zimno xd blaugh *rzooca mu w twash poduchą* blaugh dobra, czekam na lato xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:42 am
Hej ludzie. Co słychać?? Kiedy to okropna zima odpuści??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:42 am
opcy PointZer0 Gosiak PointZer0 Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ Witalnosć *podnosi kieliszek z aksentem* smacznego ^^ jezeli mozna tak powiedziec jezeli ktos cos pije omijajac to ze samo w sobie jest niegrzeczne gdy zyczymy komus smacznego :] W tym rzypadku w pełni usprawiedliwione , gdyz w realu jem kanapki a pozatym po absencie występują delikatne halucynacjie , może mi się więc wydawać że szamię xd absyncie..... *jest upierdliwy* daj "biedakowi" spokoj bo sie udlawi jeszcze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|