|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:30 am
opcy Sayokun czemu nie moge zalozyc tego je*****o plaszcza z rogami stressed powiem wiecej specjalnie nic nie zmieniam w moim avatarku bo ta jak zakladam ta moja bluze to mi tez pelerynke wyrzuca.... to juz jest od zbyt dawna... mogli by to zmienic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:30 am
Lethiel Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ witaj gosiaczq whee whee whee *przytuuuuuuuuul* blaugh a wkoncu skonczylam sprzatac :] teraz tylko kompa przetrzec i wstawic dywan do pokoju i sam sex ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:31 am
Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ Witalnosć *podnosi kieliszek z aksentem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:31 am
Lethiel szejk szejk szejk xd xd xd Yoseiek mi zrobil 3nodding wink whee szejkit bejbi xd fajna^^ mi Ak miala zrobic ale chyba zapomniala sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:32 am
Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:33 am
Lavagetas_heqetai Lethiel szejk szejk szejk xd xd xd Yoseiek mi zrobil 3nodding wink whee szejkit bejbi xd fajna^^ mi Ak miala zrobic ale chyba zapomniala sad Aki nie ma neta na razie i jedyny sposa kontakt z nią to raz na tydzień mail ( ma informatykę) *przeglada najnowszą Broń i Amunicję popijajac w spokoju absent*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Do Lethiel podchodzi bialy Shinn* yyyy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Lethiel Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ witaj gosiaczq whee whee whee *przytuuuuuuuuul* blaugh a wkoncu skonczylam sprzatac :] teraz tylko kompa przetrzec i wstawic dywan do pokoju i sam sex ^^ eme?? gdzie?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ Witalnosć *podnosi kieliszek z aksentem* smacznego ^^ jezeli mozna tak powiedziec jezeli ktos cos pije omijajac to ze samo w sobie jest niegrzeczne gdy zyczymy komus smacznego :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel szejk szejk szejk xd xd xd Yoseiek mi zrobil 3nodding wink whee szejkit bejbi xd fajna^^ mi Ak miala zrobic ale chyba zapomniala sad mraaa.. szejk szejk szejk *tańczy w rytm moozyczki* xd xd xd aki nie ma necika teraz chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ podobno dziewczyny lubia jak facet ma troche futerka xd dzieki bogu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:35 am
Gosiak PointZer0 Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ Witalnosć *podnosi kieliszek z aksentem* smacznego ^^ jezeli mozna tak powiedziec jezeli ktos cos pije omijajac to ze samo w sobie jest niegrzeczne gdy zyczymy komus smacznego :] W tym rzypadku w pełni usprawiedliwione , gdyz w realu jem kanapki a pozatym po absencie występują delikatne halucynacjie , może mi się więc wydawać że szamię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:35 am
Shinn-chan *Do Lethiel podchodzi bialy Shinn* yyyy... O.o ... xd xd xd *otrzepooje go z tynq* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:37 am
ok zmywam sie mam troche pracy na jutro 3nodding do zobaczonka szkraby koffane!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|