|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:22 am
Ibris au? aaau... xp *zaczyna gryzc poduszke* Grend, pomoz mi whee co ty robisz?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris au? aaau... xp *zaczyna gryzc poduszke* Grend, pomoz mi whee sweatdrop o co chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat eh.... rozłączyło mnie z netem.... wiecie może czy Wodzu już poszedł? wink witam wszystkich blaugh witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:23 am
opcy Ita Lockheart opcy a bardzo ladnie..... jestem akceptowany..... ogladalem Slayersow.... zaraz przyjedzie pizza.... xd mrau , ja ciebie mocno akceptuje mrau , *daje całusa takiego hhm........ mmmmmmmm.......* musze mykac , by by all , jak wam sie nudzi to bumpujcie w moim sklepiku narazisko Ituś! xd @Sayo: a jak zainstalujesz ffdshow i ac3 filter to ci jescze cos nie chodzi??!? xp nie wiem nie probowalem ale ja z nimo wgrywam tylko kodeki dzwiekowe bo mi sie jakos z xvidem gryzie i nie moge ogladac naruta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:24 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat eh.... rozłączyło mnie z netem.... wiecie może czy Wodzu już poszedł? wink witam wszystkich blaugh cze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:25 am
bye... jestem jeszcze przez jakiś czas na gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:25 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat eh.... rozłączyło mnie z netem.... wiecie może czy Wodzu już poszedł? wink witam wszystkich blaugh podczepiła sie pode mnie xd xd .. biedactwo.. *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:26 am
Jaswinder bye... jestem jeszcze przez jakiś czas na gg Dobranoc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czemu nie moge zalozyc tego je*****o plaszcza z rogami stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:27 am
siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart
Ibris sliczny kapelusz ;]
Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:28 am
Sayokun czemu nie moge zalozyc tego je*****o plaszcza z rogami stressed pewnie kolejna awaria inwentory *popija absent siedząc sobie na tronie na suficie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun czemu nie moge zalozyc tego je*****o plaszcza z rogami stressed powiem wiecej specjalnie nic nie zmieniam w moim avatarku bo ta jak zakladam ta moja bluze to mi tez pelerynke wyrzuca....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
szejk szejk szejk xd xd xd Yoseiek mi zrobil 3nodding wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:29 am
Gosiak siemaaaaaaaaaaaaaaa :* heart Ibris sliczny kapelusz ;] Vykk fiuterkooo Ci wystaje ^^ witaj gosiaczq whee whee whee *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|