Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 880 881 882 883 884 885 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aque

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:26 am

Kagenoyami
Aque

Zachowujesz sie jak mój kolega Emiel kiedy ma zły humor xP Może ty też mieszkasz w kanciapce obok cmentarza? xD

Emiel - fajne imie... z tego co sobie przypominam nazywal sie tak jeden z upadlych aniolow wedlug bilbi...

To jest akurat zapożyczone od Emiela Regisa, pewnego wampira z sagi wiedźmińskiej, którego ów kolega jest fanem... Z Tychów pochodzi : )
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:28 am

Aque
Kagenoyami
Aque

Zachowujesz sie jak mój kolega Emiel kiedy ma zły humor xP Może ty też mieszkasz w kanciapce obok cmentarza? xD

Emiel - fajne imie... z tego co sobie przypominam nazywal sie tak jeden z upadlych aniolow wedlug bilbi...

To jest akurat zapożyczone od Emiela Regisa, pewnego wampira z sagi wiedźmińskiej, którego ów kolega jest fanem... Z Tychów pochodzi : )

Tez jestem z Tychow i takze jestem fanem Sapkowsiego. Wiem, ze to imie Regisa, ale nie wiedzialem czy skojarzysz sage wink

Kagenobaka

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:30 am

Kagenoyami
Aque
Kagenoyami
Aque

Tez jestem z Tychow i takze jestem fanem Sapkowsiego. Wiem, ze to imie Regisa, ale nie wiedzialem czy skojarzysz sage wink

...a ja też z Tychów jestem i Sapkowskiego dotychczas nie czytałem...
...jakoś mnie nie ciągnie...
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:31 am

Ja- Yosei
Kagenoyami
Aque
Kagenoyami
Aque

mrau heart

Rynn the Vampire
Crew

Baliaur

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:32 am

*siada w koncie i probuje medytowac jednak po 2 min sie rozmysla i otwiera oczy*
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:32 am

Kagenoyami

Wiem, że jesteś z Tychów, Rynn zdążyła się wygadać : )
Jak mogłabym nie skojażyć? Emiel sam sie chwalił xP Pozatym, czytałam prawie całą
"Noca jak kir czarną przybyli do Dundare
Gdzie się młoda wiedźminka skrywała
Z każdej jednej strony siło otoczyli
aby ucieknąć im nie zdołała
Nocą jak kir czarną chcieli ją wziąć zdradą
Atoli im się nie udało
nim słońce wzeszło na zamarzłym gościńcu
trzydzieści trupów leżało..."
blaugh

Hej, na serio, Yosei? ^^
Czy któryś z was nie ma na imie Michał? xP I nie bywał przypadkiem na forum "Pieczara"? biggrin

Aque

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:33 am

Rynn the Vampire

mrau heart

...co "mrau"?
...
...też niezbyt lubimy Sapkowskiego...? wink
...
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:33 am

Ja- Yosei
Kagenoyami
Aque
Kagenoyami
Aque

loooooseeeerrr biggrin DDDD *biega do okola* zaluzja, zaluzja, zaluzja..

Kagenobaka

Bakteria

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:34 am

Baliaur
Bakteria
((Tak na margnesie. User Image Ma ktoś może to coś na sprzedaż po cenie tańszej niż w sklepie, i jak w ogóle z innymi się wymieniać można, czy tylko w sklepach da się kupować? ))
mozna sie wymienac albo na aukcjii kupic
sweatdrop Za bardzo za co nie miałam. Ale kupiłam w sklepie, w markecie znaleść niepotrafiłam, ale teraz trafiłam do banku i musze sobie jakieś trade pass wykupić.
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:35 am

Kagenoyami

heh ja czytalam tylko jedno opowiadanko ale mi sie podobalo, lecz i tak e.a. Poe rules domokun domokun

Baliaur

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:36 am

Baliaur
Kagenoyami

heh ja czytalam tylko jedno opowiadanko ale mi sie podobalo, lecz i tak e.a. Poe rules domokun domokun

...tia...Poe jest boski...
...ale mnie to zbyt...hm...nudzi...
...poczytajcie sobie "Tkacza Iluzji"...
...albo "Ostatni rejs Fevre Dream"
...
...
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:36 am

Hejko wszystkim! biggrin

Katka1989

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:37 am

Ja- Yosei
Rynn the Vampire

mrau heart

...co "mrau"?
...
...też niezbyt lubimy Sapkowskiego...? wink
...

aham. To znaczy nie szaleję za nim.

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:37 am

Katka1989
Hejko wszystkim! biggrin

...Witaj...
...
...a co do książek to polecam też "Limes Inferior"
...

RUFUS.ABBYSINIAN

Aque

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 6:39 am

Katka1989
Hejko wszystkim! biggrin

Witam, witam ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 880 881 882 883 884 885 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games