|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:26 am
Kagenoyami Aque Zachowujesz sie jak mój kolega Emiel kiedy ma zły humor xP Może ty też mieszkasz w kanciapce obok cmentarza? xD Emiel - fajne imie... z tego co sobie przypominam nazywal sie tak jeden z upadlych aniolow wedlug bilbi... To jest akurat zapożyczone od Emiela Regisa, pewnego wampira z sagi wiedźmińskiej, którego ów kolega jest fanem... Z Tychów pochodzi : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:28 am
Aque Kagenoyami Aque Zachowujesz sie jak mój kolega Emiel kiedy ma zły humor xP Może ty też mieszkasz w kanciapce obok cmentarza? xD Emiel - fajne imie... z tego co sobie przypominam nazywal sie tak jeden z upadlych aniolow wedlug bilbi... To jest akurat zapożyczone od Emiela Regisa, pewnego wampira z sagi wiedźmińskiej, którego ów kolega jest fanem... Z Tychów pochodzi : ) Tez jestem z Tychow i takze jestem fanem Sapkowsiego. Wiem, ze to imie Regisa, ale nie wiedzialem czy skojarzysz sage wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:30 am
Kagenoyami Aque Kagenoyami Aque Zachowujesz sie jak mój kolega Emiel kiedy ma zły humor xP Może ty też mieszkasz w kanciapce obok cmentarza? xD Emiel - fajne imie... z tego co sobie przypominam nazywal sie tak jeden z upadlych aniolow wedlug bilbi... To jest akurat zapożyczone od Emiela Regisa, pewnego wampira z sagi wiedźmińskiej, którego ów kolega jest fanem... Z Tychów pochodzi : ) Tez jestem z Tychow i takze jestem fanem Sapkowsiego. Wiem, ze to imie Regisa, ale nie wiedzialem czy skojarzysz sage wink ...a ja też z Tychów jestem i Sapkowskiego dotychczas nie czytałem... ...jakoś mnie nie ciągnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:31 am
Ja- Yosei Kagenoyami Aque Kagenoyami Aque Zachowujesz sie jak mój kolega Emiel kiedy ma zły humor xP Może ty też mieszkasz w kanciapce obok cmentarza? xD Emiel - fajne imie... z tego co sobie przypominam nazywal sie tak jeden z upadlych aniolow wedlug bilbi... To jest akurat zapożyczone od Emiela Regisa, pewnego wampira z sagi wiedźmińskiej, którego ów kolega jest fanem... Z Tychów pochodzi : ) Tez jestem z Tychow i takze jestem fanem Sapkowsiego. Wiem, ze to imie Regisa, ale nie wiedzialem czy skojarzysz sage wink ...a ja też z Tychów jestem i Sapkowskiego dotychczas nie czytałem... ...jakoś mnie nie ciągnie... mrau heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:32 am
*siada w koncie i probuje medytowac jednak po 2 min sie rozmysla i otwiera oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:32 am
Kagenoyami Tez jestem z Tychow i takze jestem fanem Sapkowsiego. Wiem, ze to imie Regisa, ale nie wiedzialem czy skojarzysz sage wink Wiem, że jesteś z Tychów, Rynn zdążyła się wygadać : ) Jak mogłabym nie skojażyć? Emiel sam sie chwalił xP Pozatym, czytałam prawie całą "Noca jak kir czarną przybyli do Dundare Gdzie się młoda wiedźminka skrywała Z każdej jednej strony siło otoczyli aby ucieknąć im nie zdołała Nocą jak kir czarną chcieli ją wziąć zdradą Atoli im się nie udało nim słońce wzeszło na zamarzłym gościńcu trzydzieści trupów leżało..." blaugh Hej, na serio, Yosei? ^^ Czy któryś z was nie ma na imie Michał? xP I nie bywał przypadkiem na forum "Pieczara"? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:33 am
...co "mrau"? ... ...też niezbyt lubimy Sapkowskiego...? wink ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:33 am
Ja- Yosei Kagenoyami Aque Kagenoyami Aque Zachowujesz sie jak mój kolega Emiel kiedy ma zły humor xP Może ty też mieszkasz w kanciapce obok cmentarza? xD Emiel - fajne imie... z tego co sobie przypominam nazywal sie tak jeden z upadlych aniolow wedlug bilbi... To jest akurat zapożyczone od Emiela Regisa, pewnego wampira z sagi wiedźmińskiej, którego ów kolega jest fanem... Z Tychów pochodzi : ) Tez jestem z Tychow i takze jestem fanem Sapkowsiego. Wiem, ze to imie Regisa, ale nie wiedzialem czy skojarzysz sage wink ...a ja też z Tychów jestem i Sapkowskiego dotychczas nie czytałem... ...jakoś mnie nie ciągnie... loooooseeeerrr biggrin DDDD *biega do okola* zaluzja, zaluzja, zaluzja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:34 am
Baliaur Bakteria ((Tak na margnesie.  Ma ktoś może to coś na sprzedaż po cenie tańszej niż w sklepie, i jak w ogóle z innymi się wymieniać można, czy tylko w sklepach da się kupować? )) mozna sie wymienac albo na aukcjii kupic sweatdrop Za bardzo za co nie miałam. Ale kupiłam w sklepie, w markecie znaleść niepotrafiłam, ale teraz trafiłam do banku i musze sobie jakieś trade pass wykupić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:35 am
Kagenoyami loooooseeeerrr biggrin DDDD *biega do okola* zaluzja, zaluzja, zaluzja.. heh ja czytalam tylko jedno opowiadanko ale mi sie podobalo, lecz i tak e.a. Poe rules domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:36 am
Baliaur Kagenoyami loooooseeeerrr biggrin DDDD *biega do okola* zaluzja, zaluzja, zaluzja.. heh ja czytalam tylko jedno opowiadanko ale mi sie podobalo, lecz i tak e.a. Poe rules domokun domokun ...tia...Poe jest boski... ...ale mnie to zbyt...hm...nudzi... ...poczytajcie sobie "Tkacza Iluzji"... ...albo "Ostatni rejs Fevre Dream" ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:37 am
Ja- Yosei ...co "mrau"? ... ...też niezbyt lubimy Sapkowskiego...? wink ... aham. To znaczy nie szaleję za nim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 6:37 am
...Witaj... ... ...a co do książek to polecam też "Limes Inferior" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|