|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:16 am
PointZer0 Lethiel Shinn-chan Lethiel mraaaaaaa 4laugh *skacze na niego* whee whee whee *przytuuuuuul* witaj blaugh xd Lethiel... ^^''''''''''' nio co tym razem ci nie pasooje stare ja sie tylko ucieshylam bo cie dawno nie bylo crying Shinn , ona tak ma - jak się z nia i z Fifi spotkałem w realu to zaliczyłem 6 przytulas 2h xd ^^''' wiem, ze ona tak ma.. *zwraca sie w kierunku Lethi* Nie bierz tego do siebie... przeciez widze, ze sie cieszysz.. ja tez sie ciesze, ze Cie widze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:17 am
...dobra ...ja spadam ...Trzymajcie się ludu biggrin ...Sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:18 am
opcy a bardzo ladnie..... jestem akceptowany..... ogladalem Slayersow.... zaraz przyjedzie pizza.... xd mrau , ja ciebie mocno akceptuje mrau , *daje całusa takiego hhm........ mmmmmmmm.......* musze mykac , by by all , jak wam sie nudzi to bumpujcie w moim sklepiku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:18 am
Ja- Yosei ...dobra ...ja spadam ...Trzymajcie się ludu biggrin ...Sayonara ... ninja Dobranoc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:19 am
Ja- Yosei ...dobra ...ja spadam ...Trzymajcie się ludu biggrin ...Sayonara ... ninja czesc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan ^^''' wiem, ze ona tak ma.. *zwraca sie w kierunku Lethi* Nie bierz tego do siebie... przeciez widze, ze sie cieszysz.. ja tez sie ciesze, ze Cie widze ^^ ech.. oki Zerooś.. hehe xd .. nie moglam sie powstrzymać twisted whee blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat eh.... rozłączyło mnie z netem.... wiecie może czy Wodzu już poszedł? wink witam wszystkich blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra ...ja spadam ...Trzymajcie się ludu biggrin ...Sayonara ... ninja narazie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:20 am
au? aaau... xp *zaczyna gryzc poduszke* Grend, pomoz mi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:21 am
Lethiel Shinn-chan ^^''' wiem, ze ona tak ma.. *zwraca sie w kierunku Lethi* Nie bierz tego do siebie... przeciez widze, ze sie cieszysz.. ja tez sie ciesze, ze Cie widze ^^ ech.. oki Zerooś.. hehe xd .. nie moglam sie powstrzymać twisted whee blaugh xd To to ja wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra ...ja spadam ...Trzymajcie się ludu biggrin ...Sayonara ... ninja *przytuuuuuula mocniootko* jeszcze raz baaaaardzio dziekooje whee whee whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*znajduje sobie kawalek sciany i zaczyna sqbac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra ...ja spadam ...Trzymajcie się ludu biggrin ...Sayonara ... ninja narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart opcy a bardzo ladnie..... jestem akceptowany..... ogladalem Slayersow.... zaraz przyjedzie pizza.... xd mrau , ja ciebie mocno akceptuje mrau , *daje całusa takiego hhm........ mmmmmmmm.......* musze mykac , by by all , jak wam sie nudzi to bumpujcie w moim sklepiku narazisko Ituś! xd @Sayo: a jak zainstalujesz ffdshow i ac3 filter to ci jescze cos nie chodzi??!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:22 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat eh.... rozłączyło mnie z netem.... wiecie może czy Wodzu już poszedł? wink witam wszystkich blaugh podczepiła sie pode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|