|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:11 am
Shinn-chan Lethiel mraaaaaaa 4laugh *skacze na niego* whee whee whee *przytuuuuuul* witaj blaugh xd Lethiel... ^^''''''''''' nio co tym razem ci nie pasooje stare ja sie tylko ucieshylam bo cie dawno nie bylo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:12 am
PointZer0 Ja- Yosei ...Ohayo ...ja tylko na chwile biggrin Witam " Abbysianina " , dobrze tym razem ? xd ...Abbysinian ...Abbysinian ...Abbysianin - źle ...ABBYSINIAN ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:13 am
Eurina Vam Jak Wam sie podoba moj obrazek ? xd ...no ja bym takiego nigdy nie narysował surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ita Lockheart opcy łaaaaaaaaaaa.. doczolgalem sie..... zaczalem slayersy ogladac i sie zagapilem.... witam tych co nie witalem jeszcze! mrau * przytula go mocno hejka xd *przytuula* zaczyna go liiiizac * mrau , jak tam ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zaczynam sie gubic.. chyba sie odzwyczailem... hmm.. witam tych ktorzy przyszli i zegnasm tych ktorzy poszli ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Jaswinder opcusiu... potrafisz mi pom�c? crying czy ktoś wie, skąd ściągnąć kodeki do mpg i avi?... wiem, że są nietypowe... sweatdrop sciagnij nimo codek pack... witam 3nodding ja bym takie kodek packi tylko w ostatecznosci uzywal......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:14 am
Ja- Yosei PointZer0 Ja- Yosei ...Ohayo ...ja tylko na chwile biggrin Witam " Abbysianina " , dobrze tym razem ? xd ...Abbysinian ...Abbysinian ...Abbysianin - źle ...ABBYSINIAN ... xd Hai , hai sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart opcy Ita Lockheart opcy łaaaaaaaaaaa.. doczolgalem sie..... zaczalem slayersy ogladac i sie zagapilem.... witam tych co nie witalem jeszcze! mrau * przytula go mocno hejka xd *przytuula* zaczyna go liiiizac * mrau , jak tam ? a bardzo ladnie..... jestem akceptowany..... ogladalem Slayersow.... zaraz przyjedzie pizza.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei PointZer0 Ja- Yosei ...Ohayo ...ja tylko na chwile biggrin Witam " Abbysianina " , dobrze tym razem ? xd ...Abbysinian ...Abbysinian ...Abbysianin - źle ...ABBYSINIAN ... xd Hai , hai sweatdrop ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:15 am
eh.... rozłączyło mnie z netem.... wiecie może czy Wodzu już poszedł? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:15 am
Ja- Yosei Eurina Vam Jak Wam sie podoba moj obrazek ? xd ...no ja bym takiego nigdy nie narysował surprised smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:16 am
opcy Sayokun Jaswinder opcusiu... potrafisz mi pom�c? crying czy ktoś wie, skąd ściągnąć kodeki do mpg i avi?... wiem, że są nietypowe... sweatdrop sciagnij nimo codek pack... witam 3nodding ja bym takie kodek packi tylko w ostatecznosci uzywal...... ^^" mi sie nie chce sciagac kazdego kodeka ktorego potrzebuje osobno a troche tego jest XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:16 am
kurde ale te storeny leca dopiero co sie oprzywitalem a tu przybyly 2 strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|