|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:22 am
Lethiniusienieczusieczka xd wof! xd whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:22 am
Witaj nieznajomy. Wodzu jestem, milo mi.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:23 am
Witaj Wodzu smile Mi rowniez milo poznac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:24 am
Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczusieczka xd wof! xd whee blaugh mraaaaaaa 4laugh whee 4laugh *pzewraca sie* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* zpiesialeś O.o ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:28 am
Asterad Witaj Wodzu smile Mi rowniez milo poznac. Grywasz w jakies gierki online? Red Dragon, Ogame, The crims??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:28 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczusieczka xd wof! xd whee blaugh mraaaaaaa 4laugh whee 4laugh *pzewraca sie* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* zpiesialeś O.o ... blaugh tak wof! xd xd blaugh 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:29 am
Ja tesh witam.. Chriss jestem miło mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:30 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczusieczka xd wof! xd whee blaugh mraaaaaaa 4laugh whee 4laugh *pzewraca sie* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* zpiesialeś O.o ... blaugh tak wof! xd xd blaugh 4laugh whee O.o ... feeeee xd xd xd *drapie za uchem* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:30 am
Wodzu Asterad Witaj Wodzu smile Mi rowniez milo poznac. Grywasz w jakies gierki online? Red Dragon, Ogame, The crims?? grywalem keidys w ro... ale na moim sprzeciesie.. niezbyt udawalo... I odtad zrezygnowalem z gier online.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:31 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczusieczka xd wof! xd whee blaugh mraaaaaaa 4laugh whee 4laugh *pzewraca sie* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* zpiesialeś O.o ... blaugh tak wof! xd xd blaugh 4laugh whee O.o ... feeeee xd xd xd *drapie za uchem* blaugh mrah xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:32 am
Witaj Chris...
Czuej ze to za dzuo imion nickow i tego podobnych **wyciaga kartke i zaczyna skrobac**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:32 am
O.o .... lol .. mruczący pies xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:34 am
hey hey ^^ Swietnie wygladasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:34 am
Asterad Wodzu Asterad Witaj Wodzu smile Mi rowniez milo poznac. Grywasz w jakies gierki online? Red Dragon, Ogame, The crims?? grywalem keidys w ro... ale na moim sprzeciesie.. niezbyt udawalo... I odtad zrezygnowalem z gier online. Ale te wymienone przezemnie to gry dziauajace na internet explorer.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|