|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:51 am
Ibris Opcy :> to Ty! to na pewno byles Ty! xd ja sobie wypraszam....... jakbym to byl ja to bym nie zagadal na tak wysokim poziomie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:53 am
Ibris Asterad niestety nie mam stałego miejsca pobytu ><' Chwilowo Warszawa. Ale to sie zadziwiajaco szybko zmienia jeszcze 2 tyg temu bylem w łodzi.... w Wawie to ja mam przyjaciolke.. ktora sie bawi grafika w ten sam sposob, co Ty wink Znaczy zabiera innym zmienia i podpisuje ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:53 am
Wodzu Night_Lady mam pytanie czy to mozeliwe zebym przez 3 miechy nie dostała rzadnego pinklina ani nic?
ps oddam na pare dni Kicie z rują.. sweatdrop Mozliwe, mozliwe.. Ja ostatnio miuaem cos okolo 5 miecow temu... Ja to nie pamietam kiedy miałem... A kicie ma wuasna wiec podziekuje sweatdrop ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:54 am
Wlasnie trafilem na forum, na ktorym nie moge sie dopisac na zadnym topicu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:55 am
Asterad Ibris Asterad niestety nie mam stałego miejsca pobytu ><' Chwilowo Warszawa. Ale to sie zadziwiajaco szybko zmienia jeszcze 2 tyg temu bylem w łodzi.... w Wawie to ja mam przyjaciolke.. ktora sie bawi grafika w ten sam sposob, co Ty wink Znaczy zabiera innym zmienia i podpisuje ? biggrin teges.. tak razz eem.. cos takiego zobaczyc XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:57 am
Cozzz.. najwyrazniej nei mam szans na kariere w tym zakontku grafiki.. stressed Ale nie :> Ja sie nie poddam ! :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:02 am
Asterad Cozzz.. najwyrazniej nei mam szans na kariere w tym zakontku grafiki.. stressed Ale nie :> Ja sie nie poddam ! :> glowny warunek, zeby cos w zyciu robic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:17 am
cos ucichlo. Ale heh zarobilem 160 g biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:18 am
Asterad cos ucichlo. Ale heh zarobilem 160 g biggrin O.o ... o.O ... a ty kto ?? xd blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:18 am
Witaj nieznajoma Panii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:19 am
Calkowicie nowy człowiek ... tak to by sie zgadzalo ^^ Ast, milo poznac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:19 am
Asterad Witaj nieznajoma Panii... *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj kimkolwiek jesteś blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|