|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:45 am
Elo wszystkim! co słychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *traca LH pingwinim kapciem* wez tu nie szerz rozpusty XD "8357383 (17:36) czesc, szukam kogos z kim moglbym poswintuszyc na gg... co ty na to Gaile (17:36) zadzwon pod 0700, moze tam ci pomoga." d.. dobra.. przynaje sie.. to nie byłem ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad Zależy o jaki świat pytasz razz Asterad dla przyjaciol dla nie znajomych Rafał smile skad jestes nieznajomy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:46 am
kropka Elo wszystkim! co słychac? ibris opowiada o swoich szalonych przygodach z chlopakami na gg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast Lavagetas_heqetai (niech ktoś mi powie dlaczego moje bokserki sa opuszczone i widać mi tyłek? xd ) to nie ja redface a czemu sie rumienisz- rozbierasz mnie no wiesz co blaugh Ibri-- zaraz cie tym kapciem... xd fajnych masz rozmowcow (czemu do mnie sie takie nie zgłaszaja xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey Lady ^^
LH XDD bylo lezec z tylkiem na wierzchu?
Opcy :> to Ty! to na pewno byles Ty! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:48 am
Kitty-ShadowCat [podnosi się z fotela i podbiega] heart [Lapie i daje buzi na powitanie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:48 am
niestety nie mam stałego miejsca pobytu ><' Chwilowo Warszawa. Ale to sie zadziwiajaco szybko zmienia jeszcze 2 tyg temu bylem w łodzi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:49 am
mam pytanie czy to mozeliwe zebym przez 3 miechy nie dostała rzadnego pinklina ani nic?
ps oddam na pare dni Kicie z rują.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:50 am
Night_Lady mam pytanie czy to mozeliwe zebym przez 3 miechy nie dostała rzadnego pinklina ani nic?
ps oddam na pare dni Kicie z rują.. sweatdrop Mozliwe, mozliwe.. Ja ostatnio miuaem cos okolo 5 miecow temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris hey Lady ^^ LH XDD bylo lezec z tylkiem na wierzchu? Opcy :> to Ty! to na pewno byles Ty! xd ty juz mi tu nie ten tego...XD i z tyłkiem dam sobie rade XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady mam pytanie czy to mozeliwe zebym przez 3 miechy nie dostała rzadnego pinklina ani nic?
ps oddam na pare dni Kicie z rują.. sweatdrop mam to samo... kompletnie nic!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:51 am
Lady pytasz o czarną magie jak dla mnie :> Ale skoto udalo ci sie go nei dostac to odpowiedz brzmi pewnie - tak.. to mozliwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:51 am
Asterad niestety nie mam stałego miejsca pobytu ><' Chwilowo Warszawa. Ale to sie zadziwiajaco szybko zmienia jeszcze 2 tyg temu bylem w łodzi.... w Wawie to ja mam przyjaciolke.. ktora sie bawi grafika w ten sam sposob, co Ty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|