|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:52 am
Asterad Papa smile Ibris to do ciebie pisalem z tymi rysunkami ? Emmm tak... nawet wysililem sie na angielski .. stressed Ibris, skąd my to znamy? : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:52 am
wreście napisałam tą męczącą prace z histori.... sweatdrop witam wszystkich....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Znajom znajomemy.. kumpel kumplei..a potem nagle BOOM: Ast !? Nie masz konta na Gai ?! .... Tak... Ale wydaje sie ze zanim ja tu przybylem oni stali sie malo aktywni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:54 am
opcy sea-coast nudzi mi sie mogliby dać coś jeszcze opr�cz łowienia ryb sad j ryb nie lowie a sie nie nudze..... a co robisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nyo i w koncu po angielsku znalazlam XDDDD cos nieco skumam wrescie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast opcy sea-coast nudzi mi sie mogliby dać coś jeszcze opr�cz łowienia ryb sad j ryb nie lowie a sie nie nudze..... a co robisz rozmawiam...... oprocz tego siedze na 3 forach jednoczesnie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:57 am
Asterad Znajom znajomemy.. kumpel kumplei..a potem nagle BOOM: Ast !? Nie masz konta na Gai ?! .... Tak... Ale wydaje sie ze zanim ja tu przybylem oni stali sie malo aktywni... jacy znajomi?!?!! imiona , nazwiska , adresy , numery butow!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:58 am
opcy Asterad Znajom znajomemy.. kumpel kumplei..a potem nagle BOOM: Ast !? Nie masz konta na Gai ?! .... Tak... Ale wydaje sie ze zanim ja tu przybylem oni stali sie malo aktywni... jacy znajomi?!?!! imiona , nazwiska , adresy , numery butow!!!! xd a może na początek nicki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:01 am
Roznego rodzaju mangowe zboki ktore ambitnie kazaly zalozyc konto i nie powiedzialy pod jakimi nickami wystepują ><" ... Ginger, Lick, rebirth,.. ktos by sie jeszcze znalazl.. ale nie bylem przygotowany na skladanie zeznan podadkowych :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:01 am
Rynn the Vampire opcy Asterad Znajom znajomemy.. kumpel kumplei..a potem nagle BOOM: Ast !? Nie masz konta na Gai ?! .... Tak... Ale wydaje sie ze zanim ja tu przybylem oni stali sie malo aktywni... jacy znajomi?!?!! imiona , nazwiska , adresy , numery butow!!!! xd a może na początek nicki? xd Opcy sie po prostu nie patyczkowal razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|