|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:01 am
ja zbieram na widły, pingwinkowe kapcie, omg, nową fryzurkę...(mam wymagania....) witaj sara... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:02 am
Sayokun witam wszystkich o widze ze ktos tu o badziewiu mowi xd adianna sama uzbierasz to najtanszy (bo najgorszy) przedmiot z listow blaugh hej niichan xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra , ja mykał będę. Żegnam zatem wszystkich natenczas.
I Aidanna- uwierz nam , te pijamy to okrutny syf jest , zprawdę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witam wsztstkich co słychać?? heart dobereczek! Kari! Sayo! xd hejeczka //edit: & Murzyna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:03 am
Sayokun witam wszystkich o widze ze ktos tu o badziewiu mowi xd adianna sama uzbierasz to najtanszy (bo najgorszy) przedmiot z listow blaugh hejka ludziska...duzo was tu nagle dotarlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:03 am
Kitty-ShadowCat ja zbieram na widły, pingwinkowe kapcie, omg, nową fryzurkę...(mam wymagania....) witaj sara... smile taa... ja zbieram na nm scarf, afk, omg, devil tail, halo, nm minis...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:04 am
PointZer0 dobra , ja mykał będę. Żegnam zatem wszystkich natenczas. I Aidanna- uwierz nam , te pijamy to okrutny syf jest , zprawdę... narx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:04 am
opcy Kopciuszek witam wsztstkich co słychać?? heart dobereczek! Kari! Sayo! xd hejeczka hej whee whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:05 am
Kitty-ShadowCat ja zbieram na widły, pingwinkowe kapcie, omg, nową fryzurkę...(mam wymagania....) witaj sara... smile witaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:05 am
opcy Kopciuszek witam wsztstkich co słychać?? heart dobereczek! Kari! Sayo! xd hejeczka wtal opcy heart cześć murzyna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:06 am
Sayokun Kitty-ShadowCat ja zbieram na widły, pingwinkowe kapcie, omg, nową fryzurkę...(mam wymagania....) witaj sara... smile taa... ja zbieram na nm scarf, afk, omg, devil tail, halo, nm minis... ty to masz jeszcze wieksze wymagania xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:07 am
'siada na fotelu i przeglada anime+ ' hmm wszystko lepsze od kawaica XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 8:10 am
Sayokun Kitty-ShadowCat ja zbieram na widły, pingwinkowe kapcie, omg, nową fryzurkę...(mam wymagania....) witaj sara... smile taa... ja zbieram na nm scarf, afk, omg, devil tail, halo, nm minis... a ja jak spiewal Kazik zbieram tylko gołe baby xd xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|