|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:32 pm
Ozzwald YumiTao Opcy gdzie jest moj post do cholery domokun przepraszam to ja niechcacy... niechcacy ? dzieki ==' wróce do Ani zobaczysz domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:33 pm
YumiTao Ozzwald YumiTao Opcy gdzie jest moj post do cholery domokun przepraszam to ja niechcacy... niechcacy ? dzieki ==' wróce do Ani zobaczysz domokun mrgreen tyle tu guzikow mam ze mi sie myli... biggrin zostaw Anie w spokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:36 pm
opcy YumiTao Opcy gdzie jest moj post do cholery domokun ja niczego nie usuwalem.......... fuu...fu...fuu... domokun (dawno sobie nie fukałam 3nodding heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:38 pm
YumiTao Ozzwald YumiTao kobieca rewolucja ? mrgreen Przedstawcie jakies postulaty bysmy mogli je odrzucic... Po: 1. pokazac ptaki ? mrgreen 2. pokazac patki rofl 3.pokazac patki xd (to wzwiazku ze spisem ptak�w)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:38 pm
opcy YumiTao Ozzwald YumiTao kobieca rewolucja ? mrgreen Przedstawcie jakies postulaty bysmy mogli je odrzucic... Po: 1. pokazac ptaki ? mrgreen 2. pokazac patki rofl 3.pokazac patki xd (to wzwiazku ze spisem ptak�w)  pokazny ptak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:40 pm
Ozzwald opcy YumiTao Ozzwald YumiTao kobieca rewolucja ? mrgreen Przedstawcie jakies postulaty bysmy mogli je odrzucic... Po: 1. pokazac ptaki ? mrgreen 2. pokazac patki rofl 3.pokazac patki xd (to wzwiazku ze spisem ptak�w)  pokazny ptak xd to albatros.......... wabi sie Zenon....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy YumiTao Ozzwald YumiTao kobieca rewolucja ? mrgreen Przedstawcie jakies postulaty bysmy mogli je odrzucic... Po: 1. pokazac ptaki ? mrgreen 2. pokazac patki rofl 3.pokazac patki xd (to wzwiazku ze spisem ptak�w)  pokazny ptak xd ten ptak nie jest zadawalajacy partyzancie Opcy ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:41 pm
YumiTao ten ptak nie jest zadawalajacy partyzancie Opcy ... mrgreen dziwne.... jak na razie wszystkie panie mowily cos wrecz przeciwnego.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:43 pm
a jednego albatrosa nie dostaniesh mrgreen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 2:43 pm
opcy YumiTao ten ptak nie jest zadawalajacy partyzancie Opcy ... mrgreen dziwne.... jak na razie wszystkie panie mowily cos wrecz przeciwnego....... te twoje panie to chyba jakies somalijskie dziewuszki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|