|
|
|
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 4:17 am
Czy chcecie zobaczyc pare przypalowych fotek z moich praktyk? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 29, 2008 7:49 am
Baranina Czy chcecie zobaczyc pare przypalowych fotek z moich praktyk? sweatdrop
praktyk? oczywiście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 2:21 am
o fu, czerwony kolo na Tobie leży, zwal go czem prędzej, fuuuuj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 01, 2008 6:08 am
najładniej wyszłaś chyba przy proboszczu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 8:58 am
Mi się podoba to foto którego akurat tu nie pokazałaś. To z Tomaszem. Jak Ty uroczo wyglądasz z Adamem. Ładna para by z was była.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 1:29 pm
degenerat Mi się podoba to foto którego akurat tu nie pokazałaś. To z Tomaszem. Jak Ty uroczo wyglądasz z Adamem. Ładna para by z was była. Też tak uważam. Wręcz cudna, tylko, żeby się zagryźli po miesiącu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 3:04 pm
Kasmizar degenerat Mi się podoba to foto którego akurat tu nie pokazałaś. To z Tomaszem. Jak Ty uroczo wyglądasz z Adamem. Ładna para by z was była. Też tak uważam. Wręcz cudna, tylko, żeby się zagryźli po miesiącu. Tak, tak... wmawiaj to sobie tak kotku.. moje małe zazdrosne kiziu miziu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 10:43 pm
Baranina Kasmizar degenerat Mi się podoba to foto którego akurat tu nie pokazałaś. To z Tomaszem. Jak Ty uroczo wyglądasz z Adamem. Ładna para by z was była. Też tak uważam. Wręcz cudna, tylko, żeby się zagryźli po miesiącu. Tak, tak... wmawiaj to sobie tak kotku.. moje małe zazdrosne kiziu miziu mrgreen Nieprawda xp nie jestem zazdrosny, ani trochę, nawet odrobinki. No dobra, jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 2:47 am
Kasmizar Nieprawda xp nie jestem zazdrosny, ani trochę, nawet odrobinki. No dobra, jestem. O tego dzięcioła z porażeniem mięśni twarzy? rofl Ja Pietrusze koleś odpada w przedbiegach, od razu widać że jakiś szpaner. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 3:00 pm
degenerat Kasmizar Nieprawda xp nie jestem zazdrosny, ani trochę, nawet odrobinki. No dobra, jestem. O tego dzięcioła z porażeniem mięśni twarzy? rofl Ja Pietrusze koleś odpada w przedbiegach, od razu widać że jakiś szpaner. mrgreen nie wiekszy niż ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:18 am
degenerat Kasmizar Nieprawda xp nie jestem zazdrosny, ani trochę, nawet odrobinki. No dobra, jestem. O tego dzięcioła z porażeniem mięśni twarzy? rofl Ja Pietrusze koleś odpada w przedbiegach, od razu widać że jakiś szpaner. mrgreen Pietrucha też jest śmieszny smile "nie wyspana mina" Adamka jest fajna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|