|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 10:13 am
ichabot Będziesz miała co wnukom opowiadać rofl jak sobie je zsyntezuje chyba rofl a dzisiaj byl koniec i nie udalo mi sie zrobic wiekszej ilosci tamtego crying ale pogadam jutro z gosciem, czy by mnie na wrzesien do siebie jeszcze nie wzial przypadkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 10:36 am
kupiłam sobie dzisiaj podłogę blaugh w przyszłym tygodniu koniec remontu! cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 30, 2009 2:52 pm
wilkus jak sobie je zsyntezuje chyba rofl a dzisiaj byl koniec i nie udalo mi sie zrobic wiekszej ilosci tamtego crying ale pogadam jutro z gosciem, czy by mnie na wrzesien do siebie jeszcze nie wzial przypadkiem... Nigdy nie masz dość? xD ad. Zebra: a meble to pewnie chłopak z tatusiem przenosili? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 31, 2009 4:48 am
ichabot ad. Zebra: a meble to pewnie chłopak z tatusiem przenosili? xd nie doceniasz mnie xd ja z tatą, chłopię chorowało u siebie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 31, 2009 4:58 am
zdaza mi sie chciec to wszystko pierdzielnac, ale to sa chwile zalamania i pozniej wracam z wieksza checia pracy 3nodding powiedzial, ze moge przychodzic, kiedy chce heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 31, 2009 12:50 pm
ZebraDeath ichabot ad. Zebra: a meble to pewnie chłopak z tatusiem przenosili? xd nie doceniasz mnie xd ja z tatą, chłopię chorowało u siebie smile Dzielna jesteś! (albo masz lekkie meble) xd Ja miałem dość po pierwszych dwóch tygodniach przenoszenia zaprawy, mebli, płytek ceramicznych i paneli podłogowych. Myslałem już, że to koniec, a tu matka dzisiaj wyskakuje z praniem dywanów, a tu ojciec znowu coś chce i tak w kółko. Jutro jadę na kolejne rendezvous z krówkami heart xp Dzisiaj przynajmniej skończę czytać Narrenturm. Jak dla mnie lepsze od wiedźmina. Chociaż wiedźmin spełnia bardzo ważną rolę dla polskiego czytelnika, jest takim polskim superman'em. pirate Wilkus: Siódme niebo? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 31, 2009 1:22 pm
ZebraDeath ichabot ad. Zebra: a meble to pewnie chłopak z tatusiem przenosili? xd nie doceniasz mnie xd ja z tatą, chłopię chorowało u siebie smile i na jakim kolorze tej farby stanęło? Ja Ci się tam do chaty chyba jutro wpakuję, bom wróciła z wyjazdu i nic mnie nie trzyma. twisted Już widzę ten wyraz załamania na Twojej twarzy, ach... whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 01, 2009 5:43 am
Rodzina mi się powiększa...
...zostanę matką chrzestną 3 małych świnek morskich... (które od września będą szukały nowego, kochającego domu we Wrocławiu lub okolicach.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 2:04 am
Daedhel ZebraDeath ichabot ad. Zebra: a meble to pewnie chłopak z tatusiem przenosili? xd nie doceniasz mnie xd ja z tatą, chłopię chorowało u siebie smile i na jakim kolorze tej farby stanęło? Ja Ci się tam do chaty chyba jutro wpakuję, bom wróciła z wyjazdu i nic mnie nie trzyma. twisted Już widzę ten wyraz załamania na Twojej twarzy, ach... whee mrgreen ...zobaczysz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 6:52 am
Stuknęło mi dzisiaj 1000 dni na Gai! rofl
Sasori: A oprócz tych małych to ile jeszcze masz świnek? Nie boisz się świńskiej grypy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 7:15 am
gratulujemy okrągłej liczby ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 11:36 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath ichabot ad. Zebra: a meble to pewnie chłopak z tatusiem przenosili? xd nie doceniasz mnie xd ja z tatą, chłopię chorowało u siebie smile i na jakim kolorze tej farby stanęło? Ja Ci się tam do chaty chyba jutro wpakuję, bom wróciła z wyjazdu i nic mnie nie trzyma. twisted Już widzę ten wyraz załamania na Twojej twarzy, ach... whee mrgreen ...zobaczysz ninja już wiem! Zjem swoją zupkę z zeszłego roku, na pewno będę miała wizję i zobaczę, jakigo koloru masz ściany, kochane dziecko! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 06, 2009 10:29 pm
ichabot Sasori: A oprócz tych małych to ile jeszcze masz świnek? Nie boisz się świńskiej grypy? xd Ano to jest najzabawniejsze, że tylko 1 samiczkę. A posiadamy ją od niecałych 2 miesięcy. Niepokalane poczęcie.... Świńska grypa studentom niestraszna biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 4:13 am
Sasori69 ichabot Sasori: A oprócz tych małych to ile jeszcze masz świnek? Nie boisz się świńskiej grypy? xd Ano to jest najzabawniejsze, że tylko 1 samiczkę. A posiadamy ją od niecałych 2 miesięcy. Niepokalane poczęcie.... Świńska grypa studentom niestraszna biggrin . lol, przeczytałem w necie, że ciąża świnek morskich trwa około 63 dni, czyli puściła się tuż przed kupnem! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|