|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:25 am
opcy Rynn the Vampire xd muse? Pierwsze słyszę xd Gratulacje Opcy surprised dzieki.... a co do Muse'a to zaluj.. plytka Origin Of Symmetry jest przewielka....... ja siedze teraz w Absolution po uszy. Bellamy to geniusz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:26 am
jakie tam Muse... Opeth wymiata XDD
a tak swoja droga... Rac, Ty mi o tym wspominales. Ale nie moglam tego sciagnac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:26 am
opcy jezeli chodzi o szczegoly.... *jest upierdliwy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:27 am
Aaa Muse... dawno tego nie słuchałam, beda jakies 2 lata wstecz.
Opeth wymiata, owszem, ale są lepsi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:28 am
Novelin - kwestia gustu... i tego co sie Opetha sluchalo. Czasem mnie rzuca jak zlysze growl i zadnej tresci ^^'' *Ayreon w tle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:29 am
Ibris jakie tam Muse... Opeth wymiata XDD a tak swoja droga... Rac, Ty mi o tym wspominales. Ale nie moglam tego sciagnac :/ mozliwe. proboj dalej - bo warto, albo sobie kup oryginaly! Ja teraz duza czesc mojej kolekcji plyt wymieniam, tzn. zamieniam na oryginlane plyty. Tak zeby uhonorawac moich ulubionych wykonawcow. Muse mam juz wszystko, wlacznie z Hulaballo dwuplytowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:31 am
racqel Ibris jakie tam Muse... Opeth wymiata XDD a tak swoja droga... Rac, Ty mi o tym wspominales. Ale nie moglam tego sciagnac :/ mozliwe. proboj dalej - bo warto, albo sobie kup oryginaly! Ja teraz duza czesc mojej kolekcji plyt wymieniam, tzn. zamieniam na oryginlane plyty. Tak zeby uhonorawac moich ulubionych wykonawcow. Muse mam juz wszystko, wlacznie z Hulaballo dwuplytowym. Pink Floyd mieli piosenke "Money"... XDDD kasy nie mam na orginaly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:32 am
Ibris Novelin - kwestia gustu... i tego co sie Opetha sluchalo. Czasem mnie rzuca jak zlysze growl i zadnej tresci ^^'' *Ayreon w tle* Mi Magda zaczeła wspominac o Queenach i słucham już 3 ddzień. Btw. wczoraj z Hagenem i Magdą graliśmy u mnie do 23,30 w Monopol ^^ heheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:34 am
novelin Ibris Novelin - kwestia gustu... i tego co sie Opetha sluchalo. Czasem mnie rzuca jak zlysze growl i zadnej tresci ^^'' *Ayreon w tle* Mi Magda zaczeła wspominac o Queenach i słucham już 3 ddzień. Btw. wczoraj z Hagenem i Magdą graliśmy u mnie do 23,30 w Monopol ^^ heheh XD a ja wczoraj siedzialam na sabacie i zarlam chipsy. Tez niezle bylo xd Novelin, wpadniesz do mnie (ze mna, co wolisz ;P) i poogladamy cos. Queenow, mysle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:35 am
novelin Ibris Novelin - kwestia gustu... i tego co sie Opetha sluchalo. Czasem mnie rzuca jak zlysze growl i zadnej tresci ^^'' *Ayreon w tle* Mi Magda zaczeła wspominac o Queenach i słucham już 3 ddzień. Btw. wczoraj z Hagenem i Magdą graliśmy u mnie do 23,30 w Monopol ^^ heheh o kurrcze! ja tez znam jednego Hagena, jak wyglada twoj i gdzie mieszka? Ma garbusa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:36 am
racqel novelin Ibris Novelin - kwestia gustu... i tego co sie Opetha sluchalo. Czasem mnie rzuca jak zlysze growl i zadnej tresci ^^'' *Ayreon w tle* Mi Magda zaczeła wspominac o Queenach i słucham już 3 ddzień. Btw. wczoraj z Hagenem i Magdą graliśmy u mnie do 23,30 w Monopol ^^ heheh o kurrcze! ja tez znam jednego Hagena, jak wyglada twoj i gdzie mieszka? Ma garbusa? jest taaaaki *skacze do gory zaznaczajac wzrost Hagena* i rysuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:37 am
Ibris racqel novelin Ibris Novelin - kwestia gustu... i tego co sie Opetha sluchalo. Czasem mnie rzuca jak zlysze growl i zadnej tresci ^^'' *Ayreon w tle* Mi Magda zaczeła wspominac o Queenach i słucham już 3 ddzień. Btw. wczoraj z Hagenem i Magdą graliśmy u mnie do 23,30 w Monopol ^^ heheh o kurrcze! ja tez znam jednego Hagena, jak wyglada twoj i gdzie mieszka? Ma garbusa? jest taaaaki *skacze do gory zaznaczajac wzrost Hagena* i rysuje wink i nie ma garbusa? eee, to chyba nie on.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:37 am