|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:16 am
racqel otworzylem box'a, w srodku byly night vision goggles - co za badziew. to co, konczymy konkurs, bo jakos nikt nie moze zgadnac... Motorhead? xd daj nam jeszcze chwilę :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:16 am
Oh nieeee !!!! Zacytowałem przypadkiem o jeden raz więcej!!! Zostanę... wpisany na czarną listę tymczasowo i po jakimś czasie zostanę skreślony przez przedawnienie ! A pozatym...pozatym to moje pierwsze naruszenie regulaminu !!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:17 am
racqel rrr! Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!). ja bympowiedział Muse... ale ja sie nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:17 am
Rynn the Vampire racqel otworzylem box'a, w srodku byly night vision goggles - co za badziew. to co, konczymy konkurs, bo jakos nikt nie moze zgadnac... Motorhead? xd daj nam jeszcze chwilę :3 tez nie. sorry. ok. jeszcze 15 minut!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:19 am
opcy racqel rrr! Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!). ja bympowiedział Muse... ale ja sie nie znam NO I PROSZE BARDZO! CHWILE SIE ZASTANOWIL I TRAFIL W 10TKE. NINIEJSZYM OGLASZAM ZWYCIEZCE KONKURSU! OPCY - WYGRALES 300g!!! A NIKT NIE MOGL ZGADNAC PRZEZ 2 GODZINY. MOJE GRATULACJE! zaraz ci wysylem Trade. [usciski, usciski]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:20 am
xd muse? Pierwsze słyszę xd Gratulacje Opcy surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:22 am
racqel opcy racqel rrr! Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!). ja bympowiedział Muse... ale ja sie nie znam NO I PROSZE BARDZO! CHWILE SIE ZASTANOWIL I TRAFIL W 10TKE. NINIEJSZYM OGLASZAM ZWYCIEZCE KONKURSU! OPCY - WYGRALES 300g!!! A NIKT NIE MOGL ZGADNAC PRZEZ 2 GODZINY. MOJE GRATULACJE! zaraz ci wysylem Trade. [usciski, usciski] aha to konkurs byl..... ja myslalem ze tak sie tylko pytasz...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:22 am
opcy racqel opcy racqel rrr! Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!). ja bympowiedział Muse... ale ja sie nie znam NO I PROSZE BARDZO! CHWILE SIE ZASTANOWIL I TRAFIL W 10TKE. NINIEJSZYM OGLASZAM ZWYCIEZCE KONKURSU! OPCY - WYGRALES 300g!!! A NIKT NIE MOGL ZGADNAC PRZEZ 2 GODZINY. MOJE GRATULACJE! zaraz ci wysylem Trade. [usciski, usciski] aha to konkurs byl..... ja myslalem ze tak sie tylko pytasz...... sweatdrop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:23 am
do domu wrocimy, w piecu napalimy...
hey ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire xd muse? Pierwsze słyszę xd Gratulacje Opcy surprised ja nie lsyszalem nigdy tego zespolu ale zaczalem grzebac w necie i natrafilem na ta nazwe ale nie wiedzialem z czym to sie je...opcy ty fartuchu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire xd muse? Pierwsze słyszę xd Gratulacje Opcy surprised dzieki.... a co do Muse'a to zaluj.. plytka Origin Of Symmetry jest przewielka.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris do domu wrocimy, w piecu napalimy... hey ^^ Hej Ibris wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:24 am
Ibris do domu wrocimy, w piecu napalimy... hey ^^ hejcia Ibri
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:25 am
Vykk Rynn the Vampire xd muse? Pierwsze słyszę xd Gratulacje Opcy surprised ja nie lsyszalem nigdy tego zespolu ale zaczalem grzebac w necie i natrafilem na ta nazwe ale nie wiedzialem z czym to sie je...opcy ty fartuchu a ja slyszalem....... zespol slynie jeszcze z tego ze wokalista jest prawie tak chudy jak ja..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|