|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:01 am
opcy PointZer0 Ja tam nie czekam na Epiode III po tym co zaserwowali w Clone Wars stressed no co ty mi sie episode II bardzo podobał...... A mi nie - ŻYŁEM w świecie New Hope , Empire Strikes Back i The Return Of THe Jedi , a drugi epizod .. nie będę sie wypowiadał stressed *beka po połknięciu armageddonu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:02 am
opcy PointZer0 Ja tam nie czekam na Epiode III po tym co zaserwowali w Clone Wars stressed no co ty mi sie episode II bardzo podobał...... II byla znacznie lepsza od pthanom menace...i naprawde narpawili to co spierdzielili w ep I
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna opcy PointZer0 Ja tam nie czekam na Epiode III po tym co zaserwowali w Clone Wars stressed no co ty mi sie episode II bardzo podobał...... wiecie co mi sie najbardziej podobalo w 2 jak joda walczyl.......... xd to bylo przesmieszne.......... rynn na ciebie spada empire state bilding a na zero piramidy Ej! Dlaczego on ma piramidy!???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:03 am
PointZer0 opcy PointZer0 Ja tam nie czekam na Epiode III po tym co zaserwowali w Clone Wars stressed no co ty mi sie episode II bardzo podobał...... A mi nie - ŻYŁEM w świecie New Hope , Empire Strikes Back i The Return Of THe Jedi , a drugi epizod .. nie będę sie wypowiadał stressed *beka po połknięciu armageddonu* spada na cieie piorko i giniesz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:03 am
OPCY - moze ty bedziesz wiedzial? rzuc oczkiem na strone 8795 i zgadnij o jaki zespol chodzi, a to obrazek:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:08 am
zaraz wysle to kukus PM ze za duzo quotow masz domokun zamurowuje kibel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:11 am
Aidanna zaraz wysle to kukus PM ze za duzo quotow masz domokun zamurowuje kibel a Kukus cię opierdzieli, bo podobnie jak my wszyscy gardzi kablowaniem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 7:15 am
otworzylem box'a, w srodku byly night vision goggles - co za badziew.
to co, konczymy konkurs, bo jakos nikt nie moze zgadnac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|