|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:31 am
Miss_Karina ... eek ...eee... Pisiek nagla przemiana? XD ja wycinam do jednego zadania z zajec. a ty Zer0.... a masz!!! XD wof! xd pełnia w koncu blaugh ty fajne masz zadania, kreatywne jakies- a co z teho ma powstać? Oo khem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:31 am
racqel Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!) to bardzo proste, bardzo popularny zespol. ostatnio. hmmm...nie amma pojecia..morbid angel...nie wiem skad jest ale warto zaryzykowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:32 am
geeez! przeciez pisalem ,ze to zespol a nie wokalista!!! a do tego z UK!!!/edit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:33 am
kopie z calej sily w golen i odbieram granat scream
*Z golenia wylatuje kilka rąk z kolcami i łapie nogę , gdy w jego ręku została tylko zawleczka* whee
patrze na granat i rzucam go w Pointa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:35 am
Mayhem?
Zero, a z tą cholerą to mi pochlebiasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna patrze na granat i rzucam go w Pointa A gdzie nuke ? sad *granat przelatuje przez niego na wylot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk racqel Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!) to bardzo proste, bardzo popularny zespol. ostatnio. hmmm...nie amma pojecia..morbid angel...nie wiem skad jest ale warto zaryzykowac wink no nie, to tez nie. chyba czas na kolejna podpowiedz, ale po tej nagroda spada do 200g. chcecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:36 am
Wiem Rynn xd *wbija słomkę w bombę atomowa Aidanny i siorpie wzbogacany uran*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:36 am
Rynn the Vampire Mayhem? Zero, a z tą cholerą to mi pochlebiasz xd i mnie nie zauważyli..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:37 am
PointZer0 Wiem Rynn xd *wbija słomkę w bombę atomowa Aidanny i siorpie wzbogacany uran* skacze na ciebie podrodze zamieniajac sie w sztabke zlota i obrywasz w lepetynke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:37 am
Rynn the Vampire Rynn the Vampire Mayhem? Zero, a z tą cholerą to mi pochlebiasz xd i mnie nie zauważyli.. tez nie. ale pic masz w sigu niezly. spadam na chwilke! zaraz bede.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:38 am
Aidanna PointZer0 Wiem Rynn xd *wbija słomkę w bombę atomowa Aidanny i siorpie wzbogacany uran* skacze na ciebie podrodze zamieniajac sie w sztabke zlota i obrywasz w lepetynke *łapie sztabke i zagryza Uran* gheee... co to ma być za próba ? gonk *wypluwa i wyrzuca Aidanne w posaci sztabki złota za ramię*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|