|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:24 am
Vykk racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. i to tez nie Apocalyptica/edita to jest woklaista czy zespol?? moze Maroon 5 razz grrrrrr! zaden z nich. Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
paczuszki chodzcie do mamusi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapewne działo grawitonowe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok, ludki, ja spadam, bede moze wieczorkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:27 am
racqel Vykk racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. i to tez nie Apocalyptica/edita to jest woklaista czy zespol?? moze Maroon 5 razz grrrrrr! zaden z nich. Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!). MY DYING BRIDE??zgadlem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... eek ...eee... Pisiek nagla przemiana? XD ja wycinam do jednego zadania z zajec. a ty Zer0.... a masz!!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Zapewne działo grawitonowe ninja z tektury i plasteliny? no ladnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Vykk racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. i to tez nie Apocalyptica/edita to jest woklaista czy zespol?? moze Maroon 5 razz grrrrrr! zaden z nich. Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!). Jak nie marillion to sie poddaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:30 am
Vykk racqel Vykk racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. i to tez nie Apocalyptica/edita to jest woklaista czy zespol?? moze Maroon 5 razz grrrrrr! zaden z nich. Rock. Nowoczesny. album z 2004. Apokaliptyczny. pierwsza litera M. Zespol, nie wokalsta. Raczej Alternatywny niz popowy. Z Wielkiej Brytfanni (obrazek!). MY DYING BRIDE??zgadlem?? nie. Marillion tez nie. to bardzo proste, bardzo popularny zespol. ostatnio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:30 am
Miss_Karina ... eek ...eee... Pisiek nagla przemiana? XD ja wycinam do jednego zadania z zajec. a ty Zer0.... a masz!!! XD *z ramienia wystrzeliwuje strumień ciala i połyka gazetę wracając do pierwotnego miejsca* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|