|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:18 am
racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. Ok, ja bede strzelac, choć nigdy tych zespolow nie wydziałam: Big BAD Vodoo Daddy, Apocaliptyca, Queen (ok, to słyszałam;]) A reszta... No nie wiem, po prostu nie wiem!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:19 am
racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. i to tez nie Apocalyptica/editmorcheeba? mike oldfield .. nie to nie zespól.. uhm uhm _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chce cos dostac!!!!!!! *tupie nogami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Hejeczka wszystkim ^ ^ Ja tu będę lurkować i pojawiać się i znikać... ninja No następna cholera jedna xd Witaj Rynn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:20 am
... a moze... eek eek eek
MASSIVE ATTACK???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna chce cos dostac!!!!!!! *tupie nogami* *odbezpiecza granat fosforowy* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. Ok, ja bede strzelac, choć nigdy tych zespolow nie wydziałam: Big BAD Vodoo Daddy, Apocaliptyca, Queen (ok, to słyszałam;]) A reszta... No nie wiem, po prostu nie wiem!! sorry, ale to zaden z nich. juz mowilem, ze to dosc nowoczesne brzmienie i album z 2004 roku? ja tez nie moge otworzyc paczki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:22 am
~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? Na pewno nie Moonspell wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel ~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. i to tez nie Apocalyptica/edita to jest woklaista czy zespol?? moze Maroon 5 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna chce cos dostac!!!!!!! *tupie nogami* moze buzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Aidanna chce cos dostac!!!!!!! *tupie nogami* *odbezpiecza granat fosforowy* whee wyciaga bombe atomowa... tylko sprobuj scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Hejeczka wszystkim ^ ^ Ja tu będę lurkować i pojawiać się i znikać... ninja Hejka Ryncia^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|