|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:11 am
tja.. stare .. teraz to dopiero dwooznacznie wygląda xd xd xd *wstaje i poprawia ubranie* xd .. jeszcze sie zemszcze.. nie wiem jak.. ale sie zemszcze :> blaugh ha! no to zobaczymy blaugh xd > a moze by tak zdjecia robic xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:12 am
nie pytac XD i tak byloby duzo tego tlumaczenia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a może Mobb Depp ???
nie wiem gonk
hmm hmmm Moonspel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Zer0 - ABBYSINIAN - A-b-b-y-s-i-n-i-a-n ...(sorki, że się czepiam, ale taki już jestem wink ) ...Dobra - ja lecę ...Trzymajcie się ...Sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:13 am
~Punky_Queen~ Lavagetas_heqetai dostałem pinkboxa i nie moge rozpakowac scream gonk farciarz wszyscy dostaja paczuszki... czuje sie poszkodowana crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:13 am
Miss_Karina nie pytac XD i tak byloby duzo tego tlumaczenia XD Hmm.... moze znowu " adidas " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:14 am
racqel ~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! E... Mi sie to kojarzy raczej z filmem...- -' a z jakim, bom ciekaw? Z "pojutrze" ;] ale to chyba razcej woda by wszedzie musiala byc co? ale dobrze myslisz, przewodnia mysla tego albumu jest tez apokalipsa, tylko taka bardziej osobista. to album z 2004roku. a ten zespol jeszcze wciaz jezdzi z koncertami w trasie promocyjnej... A teraz to mi to przypomina Apocaliptyke (czy jak to sie tam pisze razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! E... Mi sie to kojarzy raczej z filmem...- -' a z jakim, bom ciekaw? Z "pojutrze" ;] mi raczej z "Czerwona planeta" to tez niezle, ale to jest jednak ziemia i raczej post-Londyn co tez wam powinno co nieco powiedziec. Przeciez na tym obrazku jest pelno wskazowek poukrywanych!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wielkie oczka i psia mordka.... paczusia dla Aidi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo ogon wilkołaka dostałem :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Żegnam odchodzących , Karinka , ile mam trzymać tego Nightmare collar ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:15 am
Ja- Yosei ...Zer0 - ABBYSINIAN - A-b-b-y-s-i-n-i-a-n ...(sorki, że się czepiam, ale taki już jestem wink ) ...Dobra - ja lecę ...Trzymajcie się ...Sayonara ... ninja naka papatki Lethi smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:16 am
~Punky_Queen~ a może Mobb Depp ??? nie wiem gonk hmm hmmm Moonspel? wciaz nie. to koljna podpowiedzia niech bedzie, ze to tez Rock jest, tylko taki... nietypowy. Bo tak jak oni graja to jest na tyle oryginalne, ze nie slyszalem jeszcze podobnego brzmienia. i to tez nie Apocalyptica/edit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|