|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:07 am
Mustafa Sandal _ _" nie mam pojecia Moffats nie wiem naparwde _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...ja nic nie dostałem od paru miesięcy stare ...a jak dostałem coś (kiedy to było...) to były to lisie uszka ... stare ...a moje szczęscie sie objawia wtedy - że dostałem jakiegoś eventa - kliknąłem i nic nie dostałem stare ... to na pewno link byl za 1k, a uszy to tez kiedys dostalem. to jak ktos kupuje za 5k, czy mam sobie rozpakowac? (bluegiftbox)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei ...ja nic nie dostałem od paru miesięcy stare ...a jak dostałem coś (kiedy to było...) to były to lisie uszka ... stare ...a moje szczęscie sie objawia wtedy - że dostałem jakiegoś eventa - kliknąłem i nic nie dostałem stare ... Nie narzekaj Abbysian , jak byłem we włoszech to wlazłem jako pierwszy od 8 miechów na jadowita rybę która nie powinna byćtam o tej porze roku stressed nic ci sie niestalo eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:08 am
racqel ~~lena-undesaid~~ racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! E... Mi sie to kojarzy raczej z filmem...- -' a z jakim, bom ciekaw? Z "pojutrze" ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:09 am
dostałem pinkboxa i nie moge rozpakowac scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai ogien czy nie ogien zawsze powod do laskotek xd xd blaugh xd xd xd piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!! *zaczynaja jej plynąć łzy z oczu* xd aaaa!!! .....dośc !! xd *proobooje sie wyszarpać* xd no dobra teraz to dopiero pomieta jestes xd blaugh xd tja.. stare .. teraz to dopiero dwooznacznie wygląda xd xd xd *wstaje i poprawia ubranie* xd .. jeszcze sie zemszcze.. nie wiem jak.. ale sie zemszcze :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...ja nic nie dostałem od paru miesięcy stare ...a jak dostałem coś (kiedy to było...) to były to lisie uszka ... stare ...a moje szczęscie sie objawia wtedy - że dostałem jakiegoś eventa - kliknąłem i nic nie dostałem stare ... jesli to byl event a nic nie byl;o zadnego trunka ani giftboxa to miales pink linka w tym wypadku masz na dole napis rozowy...jak na niego klikniesz dochodzi ci 1k exclaim a ja mialem tak ze podczas otwierania blue giftboxa wyskoczyl mi blad i po odswierzeniu nie mialem ani giftboxa ani nowego ciszka.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ja- Yosei ...ja nic nie dostałem od paru miesięcy stare ...a jak dostałem coś (kiedy to było...) to były to lisie uszka ... stare ...a moje szczęscie sie objawia wtedy - że dostałem jakiegoś eventa - kliknąłem i nic nie dostałem stare ... to na pewno link byl za 1k, a uszy to tez kiedys dostalem. to jak ktos kupuje za 5k, czy mam sobie rozpakowac? (bluegiftbox) a moze dasz mi go jako prezencik... wilekie slodkie oczka.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:10 am
racqel Ja- Yosei ...ja nic nie dostałem od paru miesięcy stare ...a jak dostałem coś (kiedy to było...) to były to lisie uszka ... stare ...a moje szczęscie sie objawia wtedy - że dostałem jakiegoś eventa - kliknąłem i nic nie dostałem stare ... to na pewno link byl za 1k, a uszy to tez kiedys dostalem. to jak ktos kupuje za 5k, czy mam sobie rozpakowac? (bluegiftbox) otworz jak bedzie cos ciekawego to moze ktos kupi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai dostałem pinkboxa i nie moge rozpakowac scream gonk farciarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! E... Mi sie to kojarzy raczej z filmem...- -' a z jakim, bom ciekaw? Z "pojutrze" ;] ale to chyba razcej woda by wszedzie musiala byc co? ale dobrze myslisz, przewodnia mysla tego albumu jest tez apokalipsa, tylko taka bardziej osobista. to album z 2004roku. a ten zespol jeszcze wciaz jezdzi z koncertami w trasie promocyjnej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idu na obiadek wink papatki wam.. prawdopodobnie bede dopiero wieczorkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:11 am
a gdzie dostaliscie swoje paczuszki??????/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:11 am
~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! E... Mi sie to kojarzy raczej z filmem...- -' a z jakim, bom ciekaw? Z "pojutrze" ;] mi raczej z "Czerwona planeta"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|