|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:00 am
zieeeeeeeeeeeeeeeeew. Witalnosć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:00 am
Ntsumi_Aya ok ludzie sweatdrop chciałabym jeszcze dzisiaj pograć w ut (unreal turnament) więc się zmywam sweatdrop Narqa :/ ...Sayonara biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:01 am
~~lena-undesaid~~ racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! E... Mi sie to kojarzy raczej z filmem...- -' a z jakim, bom ciekaw?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Aidanna racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! ale fajnie.... a za ile sprzedarz sweatdrop za 5k Punky - kolejna podpowiedz, chociaz powinniscie sie juz dawno zorientowac (chociazby po obrazku), to nie jest polski zespol. niemam tyle.... no trudno... niektorzy to maja szczescie do tych paczuszek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk witam wszystkich ponownie...jak ja lubie wracac na gaie biggrin 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj Vykkuś whee przytul przytul blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai ogien czy nie ogien zawsze powod do laskotek xd xd blaugh xd xd xd piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!! *zaczynaja jej plynąć łzy z oczu* xd aaaa!!! .....dośc !! xd *proobooje sie wyszarpać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:02 am
Aidanna racqel Aidanna racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! ale fajnie.... a za ile sprzedarz sweatdrop za 5k Punky - kolejna podpowiedz, chociaz powinniscie sie juz dawno zorientowac (chociazby po obrazku), to nie jest polski zespol. niemam tyle.... no trudno... niektorzy to maja szczescie do tych paczuszekszczescie?!?!?! od 2m-cy nic nie dostalem, to sie nazywa szczescie? no, ale w koncu zla passa przerwana. uffff.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:03 am
Vykk Lethiel Vykk witam wszystkich ponownie...jak ja lubie wracac na gaie biggrin 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj Vykkuś whee przytul przytul blaugh mraaaaa whee xd witaj spowrotem Zeroosiu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:04 am
racqel Aidanna racqel Aidanna racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! ale fajnie.... a za ile sprzedarz sweatdrop za 5k Punky - kolejna podpowiedz, chociaz powinniscie sie juz dawno zorientowac (chociazby po obrazku), to nie jest polski zespol. niemam tyle.... no trudno... niektorzy to maja szczescie do tych paczuszekszczescie?!?!?! od 2m-cy nic nie dostalem, to sie nazywa szczescie? no, ale w koncu zla passa przerwana. uffff. a ja jeszcze ani razu niedostalam!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:04 am
*idzie w kat z discmanem i slucha 'Pieces' * sad crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:05 am
...ja nic nie dostałem od paru miesięcy stare ...a jak dostałem coś (kiedy to było...) to były to lisie uszka ... stare ...a moje szczęscie sie objawia wtedy - że dostałem jakiegoś eventa - kliknąłem i nic nie dostałem stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:06 am
ja zadam tu zadasz my wszyscy zadamy paczuszek!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:06 am
Ja- Yosei ...ja nic nie dostałem od paru miesięcy stare ...a jak dostałem coś (kiedy to było...) to były to lisie uszka ... stare ...a moje szczęscie sie objawia wtedy - że dostałem jakiegoś eventa - kliknąłem i nic nie dostałem stare ... Nie narzekaj Abbysian , jak byłem we włoszech to wlazłem jako pierwszy od 8 miechów na jadowita rybę która nie powinna byćtam o tej porze roku stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 6:07 am
Lethiel Lavagetas_heqetai ogien czy nie ogien zawsze powod do laskotek xd xd blaugh xd xd xd piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!! *zaczynaja jej plynąć łzy z oczu* xd aaaa!!! .....dośc !! xd *proobooje sie wyszarpać* xd no dobra teraz to dopiero pomieta jestes xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|