|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:53 am
no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh
ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac?
ZGADYWAC, ZGADYWAC!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ludzie sweatdrop chciałabym jeszcze dzisiaj pograć w ut (unreal turnament) więc się zmywam sweatdrop Narqa :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel eek *skacze na niego* *przewraca z daleka od kominka* nu nu ... nie baw sie ogniem !! xd co mnie bezkarnie przewracasz? blaugh zaczał ja wsciekle łaskotac i roztrzepał jej włosy> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:55 am
racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! ale fajnie.... a za ile sprzedarz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:56 am
Lavagetas_heqetai Lethiel eek *skacze na niego* *przewraca z daleka od kominka* nu nu ... nie baw sie ogniem !! xd co mnie bezkarnie przewracasz? blaugh zaczał ja wsciekle łaskotac i roztrzepał jej włosy> xd O.o !!! mooj nieskazitelny fryz !! xd zartooje xp xd ja cie tylko ratooje przed ogniem xd *zaczyna go laskotać* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:57 am
nie mam pojecia MYSLOVITZ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel novelin Lethiel Ja- Yosei ...I want to break free! wink mraaaaaa.. Queen whee i ELO whee heart Aaaaaaaaaa ELO i OMD - jezzzu tez ich kocham heart heart heart OMD ?? ELO ciudne whee whee whee Teraz nie pamiętem ajk brzmi ich pełna nazwa, ale pośłuchaj sobie piosenek : Enola Gay albo Maid of Orleans po porstu można się zakochać whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! E... Mi sie to kojarzy raczej z filmem...- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich ponownie...jak ja lubie wracac na gaie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:58 am
novelin Teraz nie pamiętem ajk brzmi ich pełna nazwa, ale pośłuchaj sobie piosenek : Enola Gay albo Maid of Orleans po porstu można się zakochać whee oki wink poszukam sobie w emulq whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ludzie sweatdrop chciałabym jeszcze dzisiaj pograć w ut (unreal turnament) więc się zmywam sweatdrop Narqa :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk witam wszystkich ponownie...jak ja lubie wracac na gaie biggrin witamy spowrotem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel eek *skacze na niego* *przewraca z daleka od kominka* nu nu ... nie baw sie ogniem !! xd co mnie bezkarnie przewracasz? blaugh zaczał ja wsciekle łaskotac i roztrzepał jej włosy> xd O.o !!! mooj nieskazitelny fryz !! xd zartooje xp xd ja cie tylko ratooje przed ogniem xd *zaczyna go laskotać* twisted ogien czy nie ogien zawsze powod do laskotek xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:59 am
Vykk witam wszystkich ponownie...jak ja lubie wracac na gaie biggrin 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj Vykkuś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:59 am
Aidanna racqel no wlasnie mi wpadl blue giftbox, chyba musze czesciej organizowac konkursy blaugh ktos chce kupic? czy mam rozpoakowac? ZGADYWAC, ZGADYWAC! ale fajnie.... a za ile sprzedarz sweatdrop za 5k Punky - kolejna podpowiedz, chociaz powinniscie sie juz dawno zorientowac (chociazby po obrazku), to nie jest polski zespol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|