|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:46 am
Lethiel Ja- Yosei ...I want to break free! wink mraaaaaa.. Queen whee i ELO whee heart Aaaaaaaaaa ELO i OMD - jezzzu tez ich kocham heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:47 am
novelin I want it all ^^ a teraz Bohemian Rhapsody heart heart heart whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:47 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya whee *siada na fotelu wyciąga discmana biggrin * yosei biggrin mam tutaj płytke z soadem... chcesz posłuchać ? biggrin *podaje jedną słuchawke biggrin * ... ... SOAD! biggrin whee whee twisted biggrin *podgłasza* <******** the ******** the ******** the ******** the system! War!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:48 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Ntsumi_Aya whee *siada na fotelu wyciąga discmana biggrin * yosei biggrin mam tutaj płytke z soadem... chcesz posłuchać ? biggrin *podaje jedną słuchawke biggrin * wiecie ze ja nieznam tego soad'a eek eEEE... Tego... Soad- System Of A Down. Nie znasz?! slyszlam o tym ale nieslucham takiej muzyki.... ja w inne klimaty redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:48 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya taaa.... jak przyniose płytke do szkoły to będziee siekaa twisted NIEEEE!!!! tylko nie to!! ja tego nie znioseee!!!! Jeszcze do tego sie dolaczy Majka- -'... NIE POZWALAM!! ZABRANIAM CI TEJ PŁYTKI PRZYNOSIĆ!@! nieeeemartw sie... przytrzymamy cie z majką, i założe Ci słuchawki na uszy i puścimy na cały regulatooor biggrin bo i tak w klasie większość dziewczyn nie lubi nu-metalu :/ A co ma do rzeczy, że puścisz na fula??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:49 am
novelin Lethiel Ja- Yosei ...I want to break free! wink mraaaaaa.. Queen whee i ELO whee heart Aaaaaaaaaa ELO i OMD - jezzzu tez ich kocham heart heart heart OMD ?? ELO ciudne whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel pozdrowienia z wysp!  p.s. Maly konkursik: kto zgadnie wykonawce i tytul utworu (muzycznego) ktory ilustruje powyzszy obrazek, wygrywa 300g(Trade'm). Kto pierwszy ten lepszy. no to start! /editno dobrze, wszyscy pokazuja jacy to z nich fani 'dobrej', 'klasycznej' muzyki a prostego konkursu nikt nie potrafi zgadnac. no i jeszcze mi tu zaraz na polityke zejdziecie z tym buszem. I LOVE BUSH! not president, p***y!dobra, zgadywac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee tgeo zgapaiłam sie sweatdrop *wyciaga kubek z kaszka manną Dr. Oetkera* *oblizuje sie* mm 3nodding amu amu twisted
mowiac o soadzie..
Hey Mr.Jack twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:51 am
a nowa plyte juz slyszales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:51 am
eek *skacze na niego* *przewraca z daleka od kominka* nu nu ... nie baw sie ogniem !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:52 am
M jak mufinki mmmmmmm..... mufinki.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:52 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei Ntsumi_Aya whee *siada na fotelu wyciąga discmana biggrin * yosei biggrin mam tutaj płytke z soadem... chcesz posłuchać ? biggrin *podaje jedną słuchawke biggrin * ... ... SOAD! biggrin whee whee twisted biggrin *podgłasza* <******** the ******** the ******** the ******** the system! War!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|