|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:35 am
dlatego nie mam domku zebym nie miala jakis niepotrzebnych wydatkoow... musze dobic do 20 k a mam... 1,5 k xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Lethiel ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying a ja chce spowrotem dobić do moich 50 k crying crying crying teraz mam 34215 bo jestem gloopia i wydalam na cioochy i domek xp a ja nigdy się tego nie dorobię :Welcome Kitty-ShadowCat , your Gaia Gold: 1328 crying crying crying witaj Lenuś Tja, a u mnie to co?! Welcome ~~lena-undesaid~~ your gaia gold :535 ...- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya I?m, but a little bit bit bit, show! But a little bit bit bit, shame! But a little bit, bit, bit Bit! bit! bit! [2x] I?m just the man in the back! Just the man in the back! Just the back! I?m just demeaning the pack! Just demeaning the pack! Just demeaning the ******** the ******** the ******** the ******** the system! War! domokun ...TAK! ...S-O-A-D! S_O_A_D 4 ever domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:36 am
Ja- Yosei Lethiel ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying a ja chce spowrotem dobić do moich 50 k crying crying crying teraz mam 34215 bo jestem gloopia i wydalam na cioochy i domek xp ...ja tam na domek wiele nie wydałem ... xd domek + ciuszki.. ech... moje biedne goldy xd a cio do domq tio za dloogo mi sie ladooje i nie chce mi sie wszystkich mebelkoow wstawiać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:37 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Ntsumi_Aya omg zrudziałaś O_o .... o_O jeszcze jestes!!!!!! blaugh Niom. Moj brat postanowił, że nie zabierze mi kompa to oznacza ze moj szantaz sie udal!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:37 am
~Punky_Queen~ PS> Leth sprzedaj wink ja chyba tez sprzedam rzeczy z mojego domku zeby byc blizej kasiory >.< O.o .. ale... ale... ja jestem do nich za bardzo przywiązana redface .. nie mogu crying witaj novelinq *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai bym pomogł ale jeszcze dziwniej to bedzie wygladało XD xd wink eek redface xd stressed aaargh... *odwraca sie i doprowadza swoje ubranie do poshądq* nio .. wreszcie :] nu co, facet XD (dobrze ze beda inne przywitania redface xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:39 am
taka naklejeke widzialam w autobusie... ale z reszta ja sie z tym zgadzam scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:40 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai bym pomogł ale jeszcze dziwniej to bedzie wygladało XD xd wink eek redface xd stressed aaargh... *odwraca sie i doprowadza swoje ubranie do poshądq* nio .. wreszcie :] nu co, facet XD (dobrze ze beda inne przywitania redface xd ) O.o .. xd xd xd nastepnym razem bede bardziej ostroshna przy przytulaniu ciebie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:40 am
whee *siada na fotelu wyciąga discmana biggrin * yosei biggrin mam tutaj płytke z soadem... chcesz posłuchać ? biggrin *podaje jedną słuchawke biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|