|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:29 am
Lethiel ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying a ja chce spowrotem dobić do moich 50 k crying crying crying teraz mam 34215 bo jestem gloopia i wydalam na cioochy i domek xp ...ja tam na domek wiele nie wydałem ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:30 am
Ntsumi_Aya omg zrudziałaś O_o .... o_O jeszcze jestes!!!!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya omg zrudziałaś O_o .... o_O A co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:31 am
Kitty-ShadowCat Lethiel ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying a ja chce spowrotem dobić do moich 50 k crying crying crying teraz mam 34215 bo jestem gloopia i wydalam na cioochy i domek xp a ja nigdy się tego nie dorobię :Welcome Kitty-ShadowCat , your Gaia Gold: 1328 crying crying crying witaj Lenuś witaj kitty *przytuuuuul* ja sobie postawilam za cel..z e dopooki nie wrooce do moich 50k nic nie wydam xp .. proobooje jak moge.. ale ciagle mnie kusi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem ^^
Maj Gad, a miałam się uczyć ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Aidanna ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying co to jest ten pimpin hat!!!!!!!!! taki kapeloosik z pioorkiem wink lena *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee witaj hej lena smile leth ty przynajmniej masz 34 k a ja niecale 10 ; a zeby dostac pimpina to bym se chciala miec jakies 30 zeby poznije nie zalowac _ _" i zeby z nicyzm nie zostac.. yyyyh a nikt nie chce kupic ode mnie kajdanek xp domokun scream Yose: hmm tobie moze nie a mnie tak, bo chce zrobic za^%$765ego ava a potem miec sw poskoj PS> Leth sprzedaj wink ja chyba tez sprzedam rzeczy z mojego domku zeby byc blizej kasiory >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Lethiel ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying a ja chce spowrotem dobić do moich 50 k crying crying crying teraz mam 34215 bo jestem gloopia i wydalam na cioochy i domek xp a ja nigdy się tego nie dorobię :Welcome Kitty-ShadowCat , your Gaia Gold: 1328 crying crying crying witaj Lenuś jeny 50tysiecy ja mam 1949
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:32 am
Ntsumi_Aya I?m, but a little bit bit bit, show! But a little bit bit bit, shame! But a little bit, bit, bit Bit! bit! bit! [2x] I?m just the man in the back! Just the man in the back! Just the back! I?m just demeaning the pack! Just demeaning the pack! Just demeaning the ******** the ******** the ******** the ******** the system! War! domokun ...TAK! ...S-O-A-D!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:33 am
Aidanna Ntsumi_Aya omg zrudziałaś O_o .... o_O jeszcze jestes!!!!!! blaugh a czemu by mnie nie miało być ? stare <******** the ******** the ******** the ******** the system! War!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:34 am
Lavagetas_heqetai bym pomogł ale jeszcze dziwniej to bedzie wygladało XD xd wink eek redface xd stressed aaargh... *odwraca sie i doprowadza swoje ubranie do poshądq* nio .. wreszcie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:34 am
Aidanna Ntsumi_Aya omg zrudziałaś O_o .... o_O jeszcze jestes!!!!!! blaugh Niom. Moj brat postanowił, że nie zabierze mi kompa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|