|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:22 am
racqel Punky > zaden z nich... ok. podam teraz gatunek (jeden z nich), ale chyba duzo wam nie pomoze: Alternatywny Pop/Rock xp Myslovitz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:22 am
racqel Punky > zaden z nich... ok. podam teraz gatunek (jeden z nich), ale chyba duzo wam nie pomoze: Alternatywny Pop/Rock xp ten zespol nazywa sie Mi juz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:23 am
Lethiel Lavagetas_heqetai nu dobrze dobrze :cD
Hej Karinka :c) whee xd *łapie oddech* ups hmm no wyglada to dwuznacznie XD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:24 am
Ntsumi_Aya Aidanna rybki te pale pieprzine bestie xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:25 am
ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:26 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai nu dobrze dobrze :cD
Hej Karinka :c) whee xd *łapie oddech* ups hmm no wyglada to dwuznacznie XD whee O.o .... piiiiiiiisk xd *proobooje rozprostować pomiete ubranie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:27 am
~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying co to jest ten pimpin hat!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying a ja chce spowrotem dobić do moich 50 k crying crying crying teraz mam 34215 bo jestem gloopia i wydalam na cioochy i domek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying ...a mi się tam nie spieszy... ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:28 am
Aidanna ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying co to jest ten pimpin hat!!!!!!!!! taki kapeloosik z pioorkiem wink lena *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:28 am
omg zrudziałaś O_o .... o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:29 am
Lethiel ~Punky_Queen~ ja chce prezencik! crying ja chce kase! ja chce nitemere scarfa! albo przynajmniej pimpin hata! crying crying crying a ja chce spowrotem dobić do moich 50 k crying crying crying teraz mam 34215 bo jestem gloopia i wydalam na cioochy i domek xp a ja nigdy się tego nie dorobię :Welcome Kitty-ShadowCat , your Gaia Gold: 1328 crying crying crying witaj Lenuś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:29 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai nu dobrze dobrze :cD
Hej Karinka :c) whee xd *łapie oddech* ups hmm no wyglada to dwuznacznie XD whee O.o .... piiiiiiiisk xd *proobooje rozprostować pomiete ubranie* xd bym pomogł ale jeszcze dziwniej to bedzie wygladało XD xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|