|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:15 am
Lethiel *tajniacki zupelnie nie spodziewany skok na LH* ninja blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee witaj 4laugh hej Lethiś ^^
Hej Yosei, Nitsumi :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:16 am
Ja- Yosei racqel Lethiel M... hm... Metalica ?? blaugh stressed xd xp tylko strzelam xd tez nie. Ja- Yosei - to_nie_bylo_smieszne, ale pomimo tego to jeden z tych zespolow ktore wymieniles. kolejnej litery nie podam, bo bedzie za latwo. ...cicho ...to było śmieszne - nie znasz się xd tja .. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei M.M.O. M.O.P. M2M Maanam Mac Mac Dre Machine Head Maciej Kossowski .... ...kt#347; z tych? och !! to napewno Majkel Jackson !!! ...jakby to był Jackson to narysowane by było dzieci molestowane przez ksiezy albo coś stare dlaczego przez ksiezy? chyba jestes troche uprzedzony kolego, a poza tym to juz prawie podchodzi pod obrazanie uczuc religijnych wiec uwazaj prosze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei Lethiel och !! to napewno Majkel Jackson !!! ...jakby to był Jackson to narysowane by było dzieci molestowane przez ksiezy albo coś stare bleee Jackson xp yosei - zaraziłeś mnie SOAD'em!! biggrin .... live is like weaterfall xd ...i bardzo dobrze ...bo SOAD'a trzeba szerzyć jak się tylko da! ...SOAD RULES! domokun I need to to ******** the system, I need to ******** the system ... domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:17 am
Lavagetas_heqetai Lethiel *tajniacki zupelnie nie spodziewany skok na LH* ninja blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee witaj 4laugh hej Lethiś ^^
Hej Yosei, Nitsumi :c)yay.. mocny przytul whee xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel tez nie (nie ten gatunek muzyki). tak a bylo napisane gdzies jaki??? niezobaczylam....na
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei Lethiel och !! to napewno Majkel Jackson !!! ...jakby to był Jackson to narysowane by było dzieci molestowane przez ksiezy albo coś stare bleee Jackson xp yosei - zaraziłeś mnie SOAD'em!! biggrin .... live is like weaterfall xd ...i bardzo dobrze ...bo SOAD'a trzeba szerzyć jak się tylko da! ...SOAD RULES! domokun YEAH SOAD RULEZ domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:18 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *tajniacki zupelnie nie spodziewany skok na LH* ninja blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee witaj 4laugh hej Lethiś ^^
Hej Yosei, Nitsumi :c)yay.. mocny przytul whee xd blaugh nu dobrze dobrze :cD
Hej Karinka :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 5:19 am
racqel dlaczego przez ksiezy? chyba jestes troche uprzedzony kolego, a poza tym to juz prawie podchodzi pod obrazanie uczuc religijnych wiec uwazaj prosze. ...nie no stary - co Ci? stare ...a uprzedzony mam prawo być do czego tylko mam ochotę ...a i obrażać uczucia religijne też jak bede chciał to bede obrażał ... stare ...Ale mam to w dupie i jestem ateistą, poza tym jestem bardzo tolerancyjny ...to żart był taki stare ...je pierdzielee ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|