|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:52 am
Ibris dobra bejbs ^^ trzymajcie sie :> papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 No , będe leciał - zegnam wszystkich. narka 0 narka Ibri
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ Aidanna a ja mam juz prawie dwa tysiace stressed milo biggrin za tyle chce sprzedac kajdany biggrin biggrin biggrin moze sie skusisz ;> aktokolwiek inny? kajdanki cena: 2 k smile hieh... ja jush swoje mam whee *potrzasa kajdanami* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:53 am
heart zapomnialam co chicialam napisac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~Punky_Queen~ Aidanna a ja mam juz prawie dwa tysiace stressed milo biggrin za tyle chce sprzedac kajdany biggrin biggrin biggrin moze sie skusisz ;> aktokolwiek inny? kajdanki cena: 2 k smile hieh... ja jush swoje mam whee *potrzasa kajdanami* xd moze chcesz drugie do kompletu ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"...racqel - ja nie mam pojęcia "
"hmm.... a może powiesz z jakiej to ma być muzy ? np z rocku czy tam metalu czy czegoś tak ?"
ok.
pierwsza podpowiedz, wolicie pierwsza litere nazwy zespolu, czy podac wam raczej gatunek muzyki jaki ow zespol uprawia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:55 am
Aidanna heart zapomnialam co chicialam napisac sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:56 am
racqel "...racqel - ja nie mam pojęcia " "hmm.... a może powiesz z jakiej to ma być muzy ? np z rocku czy tam metalu czy czegoś tak ?" ok. pierwsza podpowiedz, wolicie pierwsza litere nazwy zespolu, czy podac wam raczej gatunek muzyki jaki ow zespol uprawia? jedno i drugie razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ Lethiel ~Punky_Queen~ Aidanna a ja mam juz prawie dwa tysiace stressed milo biggrin za tyle chce sprzedac kajdany biggrin biggrin biggrin moze sie skusisz ;> aktokolwiek inny? kajdanki cena: 2 k smile hieh... ja jush swoje mam whee *potrzasa kajdanami* xd moze chcesz drugie do kompletu ? wink neeee... jedne mi wystarczą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel "...racqel - ja nie mam pojęcia " "hmm.... a może powiesz z jakiej to ma być muzy ? np z rocku czy tam metalu czy czegoś tak ?" ok. pierwsza podpowiedz, wolicie pierwsza litere nazwy zespolu, czy podac wam raczej gatunek muzyki jaki ow zespol uprawia? Obydwa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:57 am
Lethiel ~Punky_Queen~ Lethiel ~Punky_Queen~ Aidanna a ja mam juz prawie dwa tysiace stressed milo biggrin za tyle chce sprzedac kajdany biggrin biggrin biggrin moze sie skusisz ;> aktokolwiek inny? kajdanki cena: 2 k smile hieh... ja jush swoje mam whee *potrzasa kajdanami* xd moze chcesz drugie do kompletu ? wink neeee... jedne mi wystarczą blaugh a szkoda ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:57 am
...Aya - ja raczej nie wyzywam ludzi od "suk" itd. ...to nie w moim stylu ...ja jestem raczej przyjaźnie nastawiony do świata ...albo po prostu mam coś w dupie ...(no raczej to drugie) ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|