|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:45 am
racqel pozdrowienia z wysp!  p.s. Maly konkursik: kto zgadnie wykonawce i tytul utworu ktory ilustruje powyzszy obrazek, wygrywa 300g(Trade'm). Kto pierwszy ten lepszy. no to start! yyy yyyy yyy...... "sfa" ? ee... eee.... eee.... niewiem --_- ale fajne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:46 am
Hej Vykk. OK , spuszczam cenę Nightmare Collar do 3.7k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ Lethiel *wlazi zmęczona z miotla do odśnieshania w lapkach* aargh... *pada na fotelik* witajcie xd heloł *przucupuje na nodze* punky 3nodding moglo byc punk, ale bylo zajete chlip chlip...milo cie poznać whee *przytuuuuuuul* teraz hurtem XD *przytuuuuuuuuuuuuul Zero Karinka Ib* blaugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:48 am
Lethiel ~Punky_Queen~ Lethiel *wlazi zmęczona z miotla do odśnieshania w lapkach* aargh... *pada na fotelik* witajcie xd heloł *przucupuje na nodze* punky 3nodding moglo byc punk, ale bylo zajete chlip chlip...milo cie poznać whee *przytuuuuuuul* lol mnie tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja mam juz prawie dwa tysiace stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:50 am
racqel pozdrowienia z wysp!  p.s. Maly konkursik: kto zgadnie wykonawce i tytul utworu (muzycznego) ktory ilustruje powyzszy obrazek, wygrywa 300g(Trade'm). Kto pierwszy ten lepszy. no to start! /editnooooo! nikt sie nie pokusi, moze nagroda za mala? no ale latwy konkurs to i nagroda nie za duza. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No , będe leciał - zegnam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra bejbs ^^ trzymajcie sie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:51 am
PointZer0 No , będe leciał - zegnam wszystkich. papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...Aya - a o co chodzi? ...racqel - ja nie mam pojęcia ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a ja mam juz prawie dwa tysiace stressed milo biggrin za tyle chce sprzedac kajdany biggrin biggrin biggrin moze sie skusisz ;> aktokolwiek inny? kajdanki cena: 2 k smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel nooooo! nikt sie nie pokusi, moze nagroda za mala? no ale latwy konkurs to i nagroda nie za duza. ... hmm.... a może powiesz z jakiej to ma być muzy ? np z rocku czy tam metalu czy czegoś tak ? xd pa Ibris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|