|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:38 am
Aidanna moze niech ktos stworzy nowy topic ze sklepikiem... bendzie mozna wsadzic tam rzeczy do sprzedania biggrin A broń Tronie Zmian ! Mało syfu jeszcze niepokasowanego a nieaktywnego na Gildii ? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:38 am
*slucha sobie ******** the system* *trRrRrRaraAaAaaaaAanSsSSssSssSSSs*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:40 am
PointZer0 Aidanna moze niech ktos stworzy nowy topic ze sklepikiem... bendzie mozna wsadzic tam rzeczy do sprzedania biggrin A broń Tronie Zmian ! Mało syfu jeszcze niepokasowanego a nieaktywnego na Gildii ? stressed ...no własnie! stressed ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:40 am
PointZer0 Aidanna moze niech ktos stworzy nowy topic ze sklepikiem... bendzie mozna wsadzic tam rzeczy do sprzedania biggrin A broń Tronie Zmian ! Mało syfu jeszcze niepokasowanego a nieaktywnego na Gildii ? stressed to byla tylko propozycja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:41 am
|
|
|
|
|
|
|
*wlazi zmęczona z miotla do odśnieshania w lapkach* aargh... *pada na fotelik* witajcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna PointZer0 Aidanna moze niech ktos stworzy nowy topic ze sklepikiem... bendzie mozna wsadzic tam rzeczy do sprzedania biggrin A broń Tronie Zmian ! Mało syfu jeszcze niepokasowanego a nieaktywnego na Gildii ? stressed to byla tylko propozycja stare a to było tylko wyrażenie subiektywnej opinii o stanie tej gildii - zasyfionej w moim przekonaniu ponad każdą miarę... Wital Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pozdrowienia z wysp!  p.s. Maly konkursik: kto zgadnie wykonawce i tytul utworu (muzycznego) ktory ilustruje powyzszy obrazek, wygrywa 300g(Trade'm). Kto pierwszy ten lepszy. no to start! /edit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leti "male" odsniezanko bylo? xd
juz jestem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:43 am
Lethiel *wlazi zmęczona z miotla do odśnieshania w lapkach* aargh... *pada na fotelik* witajcie xd heloł *przucupuje na nodze* punky 3nodding moglo byc punk, ale bylo zajete chlip chlip...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~Punky_Queen~ Ja- Yosei ...  twisted ...tia! ...SOAD RULES! ...mój ulubiony zespół! ... domokun biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chce kasy XD
nie znam sie, łodewa... hey Leth ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:45 am
Ja- Yosei ~Punky_Queen~ Ja- Yosei ...  twisted ...tia! ...SOAD RULES! ...mój ulubiony zespół! ... domokun biggrin moj moze nie ulubiony, ale jeden z najczesciej sluchanych smile whee heloł vyku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|