|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:55 am
Night_Lady Ja- Yosei ...ja mam coŦ#8250; koŦ#8218;o 2,5k ... stare ...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie ...znaczy siĦ#8482; mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglĦ#8230;dam ...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijaĦ#8225;, chyba, że dodadzĦ#8230; jakies nowe sprzety ciekawe) ...a swojĦ#8230; drogĦ#8230; - wie ktoŦ#8250; co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k? BARDZO DOBRE PYTANIEnikt jeszcze niezglebil tej odwiecznej tajemnicy powiekszenia domku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:56 am
ma ktos porzyczyc dobra wedke....???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:58 am
ja wczoraj dostalam roslinke do domku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:58 am
Gosiak Ja- Yosei ...ja mam coś koło 2,5k ... stare ...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie ...znaczy się mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglądam ...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijać, chyba, że dodadzą jakies nowe sprzety ciekawe) ...a swoją drogą - wie ktoś co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k? ja obstawiam ze bedzie o wiele wiekszy i drwupietrowy ;] i bedzie mial kilka pokoi :p ...no właśnie mam nadzieje, że jak już sie płaci 20k to powinno być coś naprawde supa ...ide na objad ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:00 am
Ja- Yosei Gosiak Ja- Yosei ...ja mam coś koło 2,5k ... stare ...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie ...znaczy się mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglądam ...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijać, chyba, że dodadzą jakies nowe sprzety ciekawe) ...a swoją drogą - wie ktoś co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k? ja obstawiam ze bedzie o wiele wiekszy i drwupietrowy ;] i bedzie mial kilka pokoi :p ...no właśnie mam nadzieje, że jak już sie płaci 20k to powinno być coś naprawde supa ...ide na objad ninja ja dopiero sniadanie zjadla xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:01 am
Ja- Yosei Gosiak Ja- Yosei ...ja mam coś koło 2,5k ... stare ...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie ...znaczy się mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglądam ...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijać, chyba, że dodadzą jakies nowe sprzety ciekawe) ...a swoją drogą - wie ktoś co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k? ja obstawiam ze bedzie o wiele wiekszy i drwupietrowy ;] i bedzie mial kilka pokoi :p ...no właśnie mam nadzieje, że jak już sie płaci 20k to powinno być coś naprawde supa ...ide na objad ninja paa :] i smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:02 am
nikt niema wedki pozyczyc to ie lowic na swoim patyczku domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:05 am
hejka nowo przybylym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:06 am
*wchodzi ciagnac za soba kule* witam witam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:06 am
siemka wam :] :*:*:* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:07 am
Aidanna nikt niema wedki pozyczyc to ie lowic na swoim patyczku domokun ja mam zieloną jakąś moge pozyczyc, ale beznadziejnie sie łowi, ale jak chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|