Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8768 8769 8770 8771 8772 8773 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:41 am

Gosiak
aaaaaaaaaaaaaa mam agresje crying pol godziny robilam nad antyrama z rysunkiem moim ... niedosc ze przez przypadek zniszczylam rysunek ==' to z antyramy nici pozniewaz jest za slaba i wszystko sie rozlatuje ;(

eee no nieprzesadzaj... moj brat jakos wsadzil w antyrame rysunki i nic niezepsula a trwalo to chwilke

hehehe jeszcze 5 tysiecy i cos sobie fundne

Gosiak
aaaaaaaaaaaaaa mam agresje crying pol godziny robilam nad antyrama z rysunkiem moim ... niedosc ze przez przypadek zniszczylam rysunek ==' to z antyramy nici pozniewaz jest za slaba i wszystko sie rozlatuje ;(
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu niedobrze...glebokie wyrazy wspolczucia

Vykk

Gosiak

.... wiedzialam ze sobi dzis cos zrobieee...
nie ma to jak zostawiac wystajace prety po wyjetych szufladach crying
dmucha na rozwalona nozke uuuuuuuufff... jedna setna albo mniej milimetra i bylabym cala zakrwawiona ^^ jednak mam szcfzescie ^^
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:42 am

Aidanna
karina za ile sa te takie male skrzydelka xd sa takie fajneee heart
te skrzydelka nazywaja sie Winged Anklets i kosztuja wg GCG 8,500-10,000

Miss_Karina

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:43 am

...Ohayo ludzie biggrin
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:43 am

Aidanna
Gosiak

eee no nieprzesadzaj... moj brat jakos wsadzil w antyrame rysunki i nic niezepsula a trwalo to chwilke

hehehe jeszcze 5 tysiecy i cos sobie fundne

zapewne kupil sobie gotowa antyrame a nie robil jej sam :] wyrywajac szybe ze starego obrazu ktora akurat przypadkowo przypasila rozmiarem ^^ i nie robil calej reszty sam :] chyba jednak bede musiala pocisnac cos ze skarbonki jak chce zeby ten pokoj wygladal jak to sobie swydumalam ^^

Gosiak

Miss_Karina

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:48 am

Ja- Yosei
...Ohayo ludzie biggrin
czesc Rufus biggrin

Miss_Karina
Ja- Yosei
...Ohayo ludzie biggrin
czesc Rufus biggrin

siemkaa ^^ :*

Gosiak

Gailenquen

Miss_Karina
Ibris
Miss_Karina
Ibris
nikt nie chce angelic bracelet? nie zalamujcie mnie =='' ja potrzebuje kasy agh... zalbo zaplaty za moj rysunek. czemu obcokrajowcy jakos sie nie spiesza z zaplata oO'
heh, ale jaka dokladnie czape chcesz kupic? whee cool

czerwony pimpin hat, potem nitemart shoes i pimpin skirt XD
czerwony??!! O.o ja tez chce go miec whee ale na razie chce kupic Pilot's Goggles whee

goggle juz mam XDDD i moje omfg... i 10k na koncie vv'
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:50 am

Ibris
Miss_Karina
Ibris
Miss_Karina
Ibris
nikt nie chce angelic bracelet? nie zalamujcie mnie =='' ja potrzebuje kasy agh... zalbo zaplaty za moj rysunek. czemu obcokrajowcy jakos sie nie spiesza z zaplata oO'

czerwony??!! O.o ja tez chce go miec whee ale na razie chce kupic Pilot's Goggles whee

jeszcz 6 k i bedziesz miala czerwona czape XD

Miss_Karina

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:52 am

...ja mam coś koło 2,5k
... stare
...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie
...znaczy się mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglądam
...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijać, chyba, że dodadzą jakies nowe sprzety ciekawe)
...a swoją drogą - wie ktoś co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k?
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:54 am

Ibris
Miss_Karina
Ibris
Miss_Karina
Ibris

smieszna jest ta twoja czapeczka.... ja musze uzbirac na cos z wishlista whee muszeee!!

Aidanna

Night_Lady

[ Message temporarily off-line ]

kurde znowu sie sie zagapilem stressed ...hejka rufus...

Vykk

Gosiak

PostPosted: Sun Mar 13, 2005 3:55 am

Ja- Yosei
...ja mam coś koło 2,5k
... stare
...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie
...znaczy się mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglądam
...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijać, chyba, że dodadzą jakies nowe sprzety ciekawe)
...a swoją drogą - wie ktoś co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k?

ja obstawiam ze bedzie o wiele wiekszy i drwupietrowy ;] i bedzie mial kilka pokoi :p
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8768 8769 8770 8771 8772 8773 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games