|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:41 am
Gosiak aaaaaaaaaaaaaa mam agresje crying pol godziny robilam nad antyrama z rysunkiem moim ... niedosc ze przez przypadek zniszczylam rysunek ==' to z antyramy nici pozniewaz jest za slaba i wszystko sie rozlatuje ;( eee no nieprzesadzaj... moj brat jakos wsadzil w antyrame rysunki i nic niezepsula a trwalo to chwilke hehehe jeszcze 5 tysiecy i cos sobie fundne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak aaaaaaaaaaaaaa mam agresje crying pol godziny robilam nad antyrama z rysunkiem moim ... niedosc ze przez przypadek zniszczylam rysunek ==' to z antyramy nici pozniewaz jest za slaba i wszystko sie rozlatuje ;( uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu niedobrze...glebokie wyrazy wspolczucia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.... wiedzialam ze sobi dzis cos zrobieee... nie ma to jak zostawiac wystajace prety po wyjetych szufladach crying dmucha na rozwalona nozke uuuuuuuufff... jedna setna albo mniej milimetra i bylabym cala zakrwawiona ^^ jednak mam szcfzescie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:42 am
Aidanna karina za ile sa te takie male skrzydelka xd sa takie fajneee heart te skrzydelka nazywaja sie Winged Anklets i kosztuja wg GCG 8,500-10,000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:43 am
Aidanna Gosiak aaaaaaaaaaaaaa mam agresje crying pol godziny robilam nad antyrama z rysunkiem moim ... niedosc ze przez przypadek zniszczylam rysunek ==' to z antyramy nici pozniewaz jest za slaba i wszystko sie rozlatuje ;( eee no nieprzesadzaj... moj brat jakos wsadzil w antyrame rysunki i nic niezepsula a trwalo to chwilke hehehe jeszcze 5 tysiecy i cos sobie fundne zapewne kupil sobie gotowa antyrame a nie robil jej sam :] wyrywajac szybe ze starego obrazu ktora akurat przypadkowo przypasila rozmiarem ^^ i nie robil calej reszty sam :] chyba jednak bede musiala pocisnac cos ze skarbonki jak chce zeby ten pokoj wygladal jak to sobie swydumalam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ibris Miss_Karina Ibris nikt nie chce angelic bracelet? nie zalamujcie mnie =='' ja potrzebuje kasy agh... zalbo zaplaty za moj rysunek. czemu obcokrajowcy jakos sie nie spiesza z zaplata oO' heh, ale jaka dokladnie czape chcesz kupic? whee cool czerwony pimpin hat, potem nitemart shoes i pimpin skirt XD czerwony??!! O.o ja tez chce go miec whee ale na razie chce kupic Pilot's Goggles whee goggle juz mam XDDD i moje omfg... i 10k na koncie vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:50 am
Ibris Miss_Karina Ibris Miss_Karina Ibris nikt nie chce angelic bracelet? nie zalamujcie mnie =='' ja potrzebuje kasy agh... zalbo zaplaty za moj rysunek. czemu obcokrajowcy jakos sie nie spiesza z zaplata oO' heh, ale jaka dokladnie czape chcesz kupic? whee cool czerwony pimpin hat, potem nitemart shoes i pimpin skirt XD czerwony??!! O.o ja tez chce go miec whee ale na razie chce kupic Pilot's Goggles whee goggle juz mam XDDD i moje omfg... i 10k na koncie vv' jeszcz 6 k i bedziesz miala czerwona czape XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:52 am
...ja mam coś koło 2,5k ... stare ...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie ...znaczy się mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglądam ...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijać, chyba, że dodadzą jakies nowe sprzety ciekawe) ...a swoją drogą - wie ktoś co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:54 am
Ibris Miss_Karina Ibris Miss_Karina Ibris nikt nie chce angelic bracelet? nie zalamujcie mnie =='' ja potrzebuje kasy agh... zalbo zaplaty za moj rysunek. czemu obcokrajowcy jakos sie nie spiesza z zaplata oO' heh, ale jaka dokladnie czape chcesz kupic? whee cool czerwony pimpin hat, potem nitemart shoes i pimpin skirt XD czerwony??!! O.o ja tez chce go miec whee ale na razie chce kupic Pilot's Goggles whee goggle juz mam XDDD i moje omfg... i 10k na koncie vv' smieszna jest ta twoja czapeczka.... ja musze uzbirac na cos z wishlista whee muszeee!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kurde znowu sie sie zagapilem stressed ...hejka rufus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:55 am
Ja- Yosei ...ja mam coś koło 2,5k ... stare ...ale narazie kaska sie zbiera i nie wiem na co konkretnie ...znaczy się mam pare rzeczy do kupienia, ale mi sie nie spieszy - bo podoba mi sie jak wyglądam ...(a domku mi sie nie chce póki co bardziej rozwijać, chyba, że dodadzą jakies nowe sprzety ciekawe) ...a swoją drogą - wie ktoś co sie dzieje z domkiem jak sie go powiekszy za 20k? ja obstawiam ze bedzie o wiele wiekszy i drwupietrowy ;] i bedzie mial kilka pokoi :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|